η Μάργκο Ρόμπι μαύρο φόρεμα
Φωτογραφία: AP Images
18|04|2024 09:12
SHARE
ΜΑΡΓΚΟΤ ΡΟΜΠΙ

Η Μάργκοτ Ρόμπι άλλαξε ξανά τα μαλλιά της -Τα έκοψε καρέ


Ανανεωμένη εμφανίστηκε η Μάργκοτ Ρόμπι στη 10η Ετήσια Τελετή Βραβείων Breakthrough στο Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας στο Λος Άντζελες, στις 13 Απριλίου.

Η δημοφιλής ηθοποιός που όπως φαίνεται λατρεύει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της εμφανίστηκε με ένα κομψό τετράγωνο καρέ.

Ωστόσο πριν από λίγο διάστημα η ηθοποιός είχε κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της η οποία της ταίριαζε πολύ. Είχε τολμήσει το strawberry blonde το οποίο ισορροπεί ανάμεσα στο ξανθό και το κόκκινο, και αυτή τη σεζόν έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο. Είναι ένα ζεστό αλλά ταυτόχρονα και πολύ λαμπερό χρώμα, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair-trends ενώ είχε κόψει και τα μαλλιά της αφέλειες.

Μάλιστα και η Κλόε Καρντάσιαν και η Ριάνα έχουν δοκιμάσει το
strawberry blonde.

Η Μάργκοτ Ρόμπι έκοψε τα μαλλιά της καρέ

Όπως βλέπουμε, όμως, η αλλαγή δεν κράτησε πολύ και η Μάργκοτ Ρόμπι πειραματίστηκε ξανά με τα μαλλιά της. Η ηθοποιός αποφάσισε να διατηρήσει την χωρίστρα στη μέση και προτίμησε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα τετράγωνο καρέ.

Ο κομμωτής που επιμελήθηκε το styling της ηθοποιού είναι ο Christopher Farmer και ο ίδιος μοιράστηκε μια φωτογραφία από το νέο χτένισμα της Μάργκοτ στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ωστόσο δεν θέλησε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με του κούρεμα.

Η Μάργκοτ επέλεξε ένα ίσιο καρέ το οποίο έχει εσωτερικές καμπύλες δίνοντας μία κομψή και ρετρό αίσθηση. Το μακιγιάζ της ήταν απλό, σε γήινους τόνους.

Θυμίζουμε ότι η Μάργκοτ δύσκολα αποχωρίζεται το αγαπημένο της ξανθό αφού αυτό είναι το χρώμα που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η ίδια λόγω της ταινίας «Βarbie» πραγματοποιούσε πολλές εμφανίσεις με μακριά μαλλιά, updo ή κυματισμούς που έδιναν έναν χολιγουντιανό αέρα και τώρα φαίνεται πως αποφάσισε να επιστρέψει στο κλασικό και αγαπημένο χτένισμά της.

SHARE