Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
19|05|2024 09:40
SHARE
ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ

Η Μαρί Κωνσταντάτου με καμπαρντίνα σε απρόσμενο χρώμα -Η εμφάνιση με τον σύζυγό της, Γιάννη Κεντ


Η Μαρί Κωνσταντάτου σε πρόσφατη έξοδό της τόλμησε να προσθέσει χρώμα στο look της επιλέγοντας μια τιρκουάζ καμπαρντίνα.

Η γνωστή συγγραφέας παιδικών βιβλίων και ηθοποιός, Μαρί Κωνσταντάτου, έδωσε το «παρών» σε θεατρική πρεμιέρα, μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Κεντ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Μαρί Κωνσταντάτου και τον Γιάννη Κεντ σε κοινή τους έξοδο, άλλωστε από το 2019 που είναι μαζί, ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές μαζί.

Σε δηλώσεις της στο παρελθόν, η Μαρί Κωνσταντάτου έχει μιλήσει για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Γιάννη Κεντ, χωρίς όμως να επιτρέπει στα φώτα της δημοσιότητας να εισχωρούν στην προσωπική της ζωή περισσότερο από όσο εκείνη θέλει.

Μαρί Κωνσταντάτου: Το look με καμπαρντίνα σε απρόσμενο χρώμα

O φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι στο θέατρο Παλλάς όπου παρακολούθησαν την πρεμιέρα της παράστασης «REUNION The Musical».

Οι δυο τους χαμογέλασαν στην κάμερα του NDP και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο το look της Μαρί Κωνσταντάτου.

Συγκεκριμένα επέλεξε για τη θεατρική της έξοδο μαύρες δερμάτινες ψηλές μπότες και μια καμπαρντίνα, δερμάτινη, στο πιο απρόσμενο χρώμα.

Το τιρκουάζ πανωφόρι της ανέδειξε ιδιαίτερα το ξανθά μαλλιά της και τα μάτια της ενώ παράλληλα με την επιλογή αυτή ξέφυγε από τις συνηθισμένες στιλιστικές επιλογές.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE