Μαρί Σαντάλ
Μαρί Σαντάλ/ Φωτογραφία: Instagram/ @mariechantal22
09|04|2024 08:54
SHARE
ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ

Η Μαρί Σαντάλ απόλαυσε την έκλειψη ηλίου με τα παιδιά της -Το οικογενειακό κλικ


Η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με 4 από τα πέντε παιδιά της.

Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι στη Βόρεια Αμερική και ορισμένοι σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης είχαν την τύχη να θαυμάσουν την ολική έκλειψη Ηλίου.

Οι ΗΠΑ, το Μεξικό, ο Καναδάς και ελάχιστα η Bόρεια Ευρώπη έζησαν για λίγα λεπτά το σπάνιο φαινόμενο της ολικής έκλειψης Ηλίου. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σπάνιο φαινόμενο, καθώς μία γενιά θα το πετύχει ίσως και μία φορά στη ζωή της.

Ανάμεσα σε αυτούς που αποφάσισαν να θαυμάσουν την ολική έκλειψη ηλίου ήταν και η Μαρί Σαντάλ με την οικογένειά της, τον Παύλο Γλίξμπουργκ και τα παιδιά τους, που μένουν στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, η ίδια δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει και μια φωτό με 4 από τα παιδιά της στο Instagram.

Θυμίζουμε ότι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκαν την 1η Ιουλίου 1995 στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο κι έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, την 27χρονη Μαρία Ολυμπία, τον 25χρονο Κωνσταντίνο Αλέξιο -ο οποίος διατηρεί δεσμό με το γνωστό μοντέλο Πόπι Ντελεβίν, τον 23χρονο Αχιλλέα Ανδρέα, τον 19χρονο τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον 15χρονο Αριστείδη Σταύρο.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η περήφανη μαμά Μαρί Σαντάλ βλέπουμε την ίδια να φωτογραφίζεται μαζί με τέσσερα από τα πέντε παιδιά της -απουσιάζει ο Οδυσσέας.

Δείτε τη Μαρί Σαντάλ με τα παιδιά της:

Η Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά της φωτογραφίζονται πριν απολαύσουν την έκλειψη, όπως μας ενημερώνει η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησης, ενώ οι followers της έσπευσαν να αφήσουν likes και comments. Η Μαρί Σαντάλ είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά κάνει αναρτήσεις με στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

SHARE