Μαρί Σαντάλ
Μαρί Σαντάλ/ Φωτογραφία: Instagram/ @mariechantal22
19|09|2023 10:22
SHARE
ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ

Η Μαρί Σαντάλ γιόρτασε τα γενέθλιά της με δύο τούρτες κι ένα κομψό Gucci ασπρόμαυρο φόρεμα


Η Μαρί Σαντάλ γιόρτασε τα γενέθλιά της -τα οποία μάλιστα πέφτουν την ίδια μέρα με τα γενέθλια του γιου της- και το Instagram γέμισε με ευχές.

Η Μαρί Σαντάλ και ο μικρότερος γιος της, Οδυσσέας, έχουν γενέθλια την ίδια μέρα. Η σύζυγος του Παύλου Γλίξμπουργκ φυσικά έδωσε δημόσια τις ευχές της στον γιο της, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώτη φωτογραφία είναι από το παρελθόν και βλέπουμε τον Οδυσσέα Κίμωνα σε μικρή ηλικία μαζί με τον πατέρα του, ενώ στη δεύτερη βλέπουμε τον 19χρονο πλέον νεαρό άνδρα να ποζάρει με το κατοικίδιο της οικογένειας.

«Χρόνια πολλά στον δίδυμο Παρθένο μου που γεννήθηκε την ίδια μέρα με εμένα», έγραψε η Μαρί Σαντάλ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν οι followers της που της έδωσαν ευχές για τα γενέθλια του γιου της, αλλά και για τα δικά της, αφού πέφτουν την ίδια μέρα.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ για τα γενέθλια του γιου της:

Η Μαρί Σαντάλ γιόρτασε τα γενέθλιά της με καλούς φίλους, διοργανώνοντας δύο γεύματα, ένα πιο casual κι ένα πιο επίσημο.

Στο πρώτο, φόρεσε το αγαπημένο top των Γαλλίδων, τη μαρινιέρα, ένα γκρι υφασμάτινο παντελόνι, ένα μαύρο σακάκι και ολοκλήρωσε το look με μια over-the-shoulder off-white δερμάτινη τσάντα.

Για το δεύτερο γεύμα, το οποίο έγινε σε ασιατικό εστιατόριο, επέλεξε ένα Gucci καρό φόρεμα σε ασπρόμαυρο μοτίβο. Η Μαρί Σαντάλ έσβησε δύο τούρτες, ενώ δημοσίευσε και το μενού που απόλαυσαν η ίδια και οι καλεσμένοι της.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γενέθλια της Μαρί Σαντάλ:

Τις ευχές του στη σύζυγό του και τον γιο τους έδωσε και ο Παύλος Γλίξμπουργκ, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες, μια της Μαρί Σαντάλ, μια όπου βλέπουμε τον Οδυσσέα μόνο και μια που τον βλέπουμε μαζί με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Γλίξμπουργκ για τα γενέθλια του γιου του και της συζύγου του:

SHARE