Μαρί Σαντάλ, Παύλος Γλίξμπουργκ και Μαρία Ολυμπία
Μαρί Σαντάλ, Παύλος Γλίξμπουργκ και Μαρία Ολυμπία/Φωτογραφία: Getty/Images
THE PRINCE'S TRUST

Η Μαρί Σαντάλ με φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου -Σε γκαλά με τον Παύλο και τη Μαρία Ολυμπία


Η Μαρί Σαντάλ, ο σύζυγός της, Παύλος Γλύξμπουργκ και η κόρη τους, Μαρία Ολυμπία, βρέθηκαν στο «The Prince's Trust Global Gala» που έγινε στη Νέα Υόρκη.

H Mαρί Σαντάλ επέλεξε για την εμφάνισή της ένα φόρεμα της σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου και clutch από τη νέα συλλογή της κόρης της, Μαρίας Ολυμπία, σε συνεργασία με το brand «Olympia Le-Tan Paris». Πρόκειται για μια σειρά από clutches που θυμίζουν βιβλία και είναι εμπνευσμένα από αγαπημένα κοκτέιλ.

Η Μαρί Σαντάλ φωτογραφήθηκε με τον Παύλο Γλύξμπουργκ και τη Μαρία Ολυμπία κατά την είσοδό τους στο Cipriani που έγινε το λαμπερό γκαλά.  

Η Μαρί Σαντάλ με φόρεμα της Μαίρη Κατράντζου -Σε γκαλά με τον Παύλο και την Μαρία Ολυμπία

Μια λαμπερή βραδιά έζησε η Νέα Υόρκη λίγες ημέρες πριν από το Μet Gala. Το «The Prince’s Trust Global Gala 2023» έγινε στη Νέα Υόρκη και είχε πολλούς διάσημους καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Μαρί Σαντάλ με τον σύζυγό της, Παύλο Γλύξμπουργκ και την κόρη τους, Μαρία Ολυμπία.

Η Μαρί Σαντάλ επέλεξε ένα φλοράλ μακρύ φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου και η Μαρία Ολυμπία ένα χρυσό φόρεμα του οίκου Prada. Μαμά και κόρη κρατούσαν τσάντες από τη νέα συλλογή της Μαρίας Ολυμπίας.

Φωτογραφία: Getty/Ideal images
SHARE