Η Μαρί Σαντάλ
Η Μαρί Σαντάλ είναι μια περήφανη μητέρα 5 παιδιών/Φωτογραφία: ΑP images
17|04|2022 10:42
SHARE
MOTHER AND SONS

Η Μαρί Σαντάλ με τους κούκλους γιους της, Αχιλλέα και Οδυσσέα, στη Νέα Υόρκη


Η Μαρί Σαντάλ είναι περήφανη για τα 5 παιδιά της και αναρτά συχνά στιγμιότυπα μαζί τους στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Η ίδια είναι σύζυγος του Παύλου Γλίξμπουργκ και η οικογένεια ζει στο Λονδίνο αλλά ταξιδεύει συχνά σε μεγάλες μητροπόλεις του κόσμου. Η ίδια έχει πέντε παιδιά.

Η Μαρία Ολυμπία είναι το μοναδικό κορίτσι και είναι πολύ δεμένη με τους αδερφούς της Αχιλλέα-Ανδρέα, Κωνσταντίνο-Αλέξιο, Οδυσσέα-Κίμωνα και Αριστείδη-Σταύρο.

Τόσο η Μαρί Σαντάλ όσο και τα παιδιά της μοιράζονται φωτογραφίες από κοινές τους στιγμές και φαίνεται ότι περνούν χρόνο μαζί σαν αγαπημένη οικογένεια.

Πρόσφατα, η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram όπου τη βλέπουμε στη Νέα Υόρκη με casual look να περπατά με τους δύο γιους της, Αχιλλέα και Οδυσσέα. Κούκλοι και οι δύο συνοδεύουν τη μητέρα τους, η οποία τους κοιτά με λατρεία και περηφάνια.

Η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 χιλιάδες like και πολλά σχόλια από τους followers της Μαρία Σαντάλ, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να τον τονίσουν ότι οι δύο γιοι της είναι πολύ γοητευτικοί.

Η Μαρί Σαντάλ αγαπά να περνάει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της και προσπαθεί όσο είναι μαζί να μη χρησιμοποιεί κανείς το κινητό του. «Απελπίζομαι όταν βλέπω έξω γονείς και παιδιά κολλημένους στις οθόνες τους» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.

SHARE