Μαρί Σαντάλ
Μαρί Σαντάλ/ Φωτογραφία: Instagram/ @mariechantal22
02|07|2023 13:58
SHARE
ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ

H Μαρί Σαντάλ με Ralph Lauren φόρεμα και κομψά φλατ -Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της, Αριστείδη, στο Παρίσι


H Μαρί Σαντάλ γιόρτασε τα 15α γενέθλια του γιου της στο Παρίσι και οι διαδικτυακοί της φίλοι έστειλαν στον Αριστείδη τις πιο θερμές ευχές τους.

Ο μικρότερος γιος της Μαρί Σαντάλ και του πρίγκιπα Παύλου Γλίξμπουργκ γιόρτασε τα γενέθλιά του και η μητέρα του τού ευχήθηκε με μερικές φωτογραφίες στα social media.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της από το παρελθόν και μια πιο πρόσφατη όπου ποζάρει χαμογελαστός στην κάμερα.

H Μαρί Σαντάλ με Ralph Lauren φόρεμα και κομψά φλατ -Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της, Αριστείδη, στο Παρίσι

Στη λεζάντα της φωτογραφίας μάλιστα έγραψε «Χρόνια πολλά Αριστείδη,15 χρόνια σοφότερος σήμερα. Λάτρεψα την εβδομάδα γενεθλίων σου στο Παρίσι».

Πριν από αυτή τη δημοσίευση όμως, οι διαδικτυακοί φίλοι της Μαρί Σαντάλ ενθουσιάστηκαν και με κάτι ακόμη και αυτό ήταν το υπέροχο look της. Όπως αναφέρει και στο Royal Fashion Police, το shirt dress της που δεν πέρασε απαρατήρητο, είναι Ralph Lauren.

Σε μια φωτογραφία σε Instagram Story η Μαρί Σαντάλ ποζάρει με το υπέροχο Ralph Lauren φόρεμά της και κομψά φλατ εντυπωσιάζοντας με την κομψότητά της τους διαδικτυακούς της φίλους.SHARE