Η Μαρία Βοσκοπούλου στην εκπομπή ΦλΕΡΤ
Φωτογραφία: ΦλΕΡΤ
03|09|2020 11:28
SHARE
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΛΕΡΤ

Η Μαρία Βοσκοπούλου έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη -Θα παίξει σε σήριαλ


Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ1, ΦλΕΡΤ και την Νάντια Κοντογεώργη, η Μαρία Βοσκοπούλου.

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου μίλησε για την συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», για την σχέση με τους γονείς της αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

Φέτος, η Μαρία Βοσκοπούλου θα δοκιμάσει τις ικανότητές της στην υποκριτική αλλά οι σπουδές της προς το παρόν αφορούν την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις.

«Στην τηλεόραση είναι η πρώτη μου δουλειά. Είχα μια μικρή συμμετοχή σε μια ξένη ταινία πριν από δύο χρόνια. Δεν έχει παιχτεί στην Ελλάδα, γι’αυτό και δεν είναι γνωστή. Τα γυρίσματα της σειράς (σσ «Τα καλύτερά μας χρόνια) έχουν ξεκινήσει από τον Ιούλιο. Υποδύομαι την Παγιέτ: μια κοπέλα 18 ετών. Είναι guest ρόλος. Αρχικά για ένα επεισόδιο. (…) Οταν συζητούσα με τον πατέρα μου στην Γ’ Λυκείου τι θα κάνω στη ζωή μου, μου είχε πει «Δεν μπορείς να κάνεις καμία άλλη δουλειά εσύ παιδί μου. Θα κάνεις αυτό».

Στο μέλλον δεν με φαντάζομαι και πολύ. Προς το παρόν σπουδάζω επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις. Σχετίζεται με έναν τρόπο με το θέατρο. Θα ήθελα μελλοντικά να βρω έναν τρόπο μαγικό να συνδυαστούν αυτά τα δύο».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο:

SHARE