Μαρία Ηλιάκη
Μαρία Ηλιάκη/Φωτογραφία: marakiiliaki/instagram
MINIMAL INSPO

Μαρία Ηλιάκη: Το μοντέρνο σαλόνι του σπιτιού της -Ο λευκός καναπές και τα φυτά εσωτερικού χώρου


Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της δημοσίευσε στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια, Μαρία Ηλιάκη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νέο της σπίτι στα βόρεια προάστια. Η ίδια, πόζαρε στο μοντέρνο σαλόνι της, όπου τα πάντα είναι λευκά και με μίνιμαλ αισθητική.

Οι καναπέδες που έχει επιλέξει η Μαρία Ηλιάκη στο νέο της σπίτι στα βόρεια προάστια είναι λευκοί, ενώ στο ίδιο χρώμα κινούνται κι άλλα έπιπλα στο χώρο. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα λευκό μαρμάρινο coffee table, αλλά και λευκά ράφια στους τοίχους με όμορφα διακοσμητικά και αρκετά βιβλία.

Στο σαλόνι της, η Μαρία Ηλιάκη έχει τοποθετήσει φυτά εσωτερικού χώρου, τα οποία ομορφαίνουν κάθε χώρο του σπιτιού.

Μαρία Ηλιάκη: Το μοντέρνο σαλόνι του σπιτιού της -Ο λευκός καναπές και τα φυτά εσωτερικού χώρου

Η Μαρία Ηλιάκη, από τη στιγμή που ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, αποφάσισε να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα, μετακόμισε σε νέο σπίτι και μένουν μαζί με την κόρη τους στα βόρεια προάστια.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται πολλές από τις καθημερινές στιγμές της και αυτή τη φορά μάς έδωσε μια γεύση από το κατάλευκο, μοντέρνο και φωτεινό σαλόνι της.

Μεγάλοι λευκοί καναπέδες, πράσινα φυτά και μίνιμαλ διακόσμηση, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν το διαμέρισμά της στα βόρεια προάστια μοναδικό.

Μαρία Ηλιάκη: Το μοντέρνο σαλόνι του σπιτιού της
Μαρία Ηλιάκη: Το μοντέρνο σαλόνι του σπιτιού της
SHARE