Η Μαρία Κάλλας με γάντια και καπέλο
Φωτογραφία: AP Images
13|01|2021 09:10
SHARE
ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟ

Flashback: Η Μαρία Κάλλας με τον σύζυγό της, Μπατίστα Μενεγκίνι, στο σπίτι τους στο Μιλάνο


Σε ένα σπάνιο κλικ από το παρελθόν είδαμε τη Μαρία Κάλλας με τον σύζυγό της, Μπατίστα Μενεγκίνι στο σπίτι τους στο Μιλάνο.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη δημοσιεύει σπάνιες φωτογραφίες από το πλούσιο αρχείο της, στο οποίο βλέπουμε στιγμές από τη ζωή και την καριέρα των πιο διάσημων stars του ελληνικού και διεθνούς στερεώματος. Αυτά τα κλικ μας ταξιδεύουν στο παρελθόν, ενώ παράλληλα μαθαίνουμε πολύτιμες πληροφορίες για την καλλιτεχνική πορεία τους.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση είδαμε ένα σπάνιο κάδρο με τη Μαρία Κάλλας και τον σύζυγό της, Μπατίστα Μενεγκίνι. Οι δυο τους φωτογραφίζονται στο εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού τους στο Μιλάνο. Όπως αναφέρει στη λεζάντα της η Έλενα Μακρή Λυμπέρη, ο σύζυγός της ήταν αυτός που βοήθησε την αξέχαστη ντίβα της όπερα να καθιερωθεί ως την κορυφαία στο είδος της. Ωστόσο, όταν η Μαρία Κάλλας γνώρισε τον Αριστοτέλη Ωνάση, του δόθηκε ολοκληρωτικά.

«Η Μαρία Κάλλας και ο σύζυγος της Μπατίστα Μενεγκίνι στο σπίτι τους στο Μιλάνο. Ο Μενεγκίνι ήταν εκείνος που βοήθησε την Κάλλας να πλάσει το μύθο και την καριέρα της, όταν όμως εκείνη γνώρισε και ερωτεύθηκε τον Ωνάση, ο Μενεγκίνι -τον οποίο η Τίνα Λιβανού αποκαλούσε περιπαικτικά “Μηνιγγίτις”, έγινε για εκείνη παρελθόν» διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε παρακάτω τη Μαρία Κάλλας με τον σύζυγό της στο σπίτι τους στο Μιλάνο:

SHARE