Μαρία Κάλλας
Μαρία Κάλλας /Φωτογραφία: AP
05|03|2023 11:31
SHARE
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ

Η Μαρία Κάλλας με τον σύζυγο και τον πατέρα της σε μια throwback φωτογραφία


Μια φωτογραφία από το παρελθόν με τη Μαρία Κάλλας, τον σύζυγό της και τον πατέρα της δημοσιεύθηκε στο Instagram ενθουσιάζοντας τον διαδικτυακό κόσμο.

Η Μαρία Κάλλας κατόρθωσε να κάνει μία διεθνή καριέρα και να αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό. Παρά την αγάπη που εισέπραξε από τους θαυμαστές της, είναι γνωστή η κακή σχέση που είχε η Μαρία Κάλλας με την οικογένεια της ειδικότερα αφού έγινε διάσημη.

Σε μια φωτογραφία από το παρελθόν της ωστόσο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα απεικονίζεται με τον πατέρα και τον σύζυγό της.

Η Μαρία Κάλλας με τον σύζυγο και τον πατέρα της σε μια throwback φωτογραφία

Η φωτογραφία με τη Μαρία Κάλλας, τον σύζυγο και τον πατέρα της, δημοσιεύθηκε στο Instagram προφίλ της Ελενας μακρή Λυμπέρη και οι διαδικτυακοί της φίλοι έδειξαν τον ενθουσιασμό τους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας μάλιστα έγραψε: «Η Μαρία Κάλλας στο απόγειο της ομορφιάς της ανάμεσα στον συζυγό της Μπατίστα Μενεγκίνι και τον πατέρα της Γιώργο Καλογερόπουλο. Μετά τον χωρισμό από τον Μενεγκίνι και την γνωριμία με τον Ωνάση η Κάλλας έγραψε: «Ο σύζυγός μου συνεχίζει να με ενοχλεί ενώ μου έχει κλέψει περισσότερα από τα μισά λεφτά μου γράφοντας τα πάντα στο όνομά του από τότε που παντρευτήκαμε… ήμουν ανόητη που τον εμπιστεύτηκα».

«Αλλά και για τον πατέρα της είχε αρκετά παράπονα: “Κάποτε της είχε στείλει γράμμα, ισχυριζόμενος ότι νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση υπό άθλιες συνθήκες προκειμένου να του στείλει χρήματα. Στην πραγματικότητα όμως νοσηλευόταν για μια ελαφριά ασθένεια.”»

SHARE