Μαρία Κίτσου, Ελλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη
Η Μαρία Κίτσου θα είναι η Νίνα στο Τρίτο Στεφάνι την επόμενη θεατρική σεζόν/ Φωτογραφία: ANT1
«ΝΙΝΑ» Η ΜΑΡΙΑ ΚΙΤΣΟΥ

Aπό τις «Άγριες Μέλισσες» στο «Τρίτο Στεφάνι»


Μπορεί η επόμενη θεατρική σεζόν να φαίνεται προς το παρόν ως κάτι μακρινό για το θεατρόφιλο κοινό, ωστόσο, για τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τις θεατρικές παραγωγές, οι συμφωνίες κλείνονται από νωρίς.

Μια από τις μεγάλες θεατρικές παραγωγές της επόμενης σεζόν, θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς. Το «Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα των Θεατρικών Σκηνών.

«Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή είναι, λοιπόν, το νέο μεγάλο στοίχημα που ετοιμάζουν οι Θεατρικές Σκηνές για να ανοίξουν την επόμενη θεατρική περίοδο 2020-2021 στο Θέατρο Παλλάς. Ένα εμβληματικό μυθιστόρημα που θα μεταφέρει επί σκηνής με τη δική του σκηνοθετική ματιά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Εκάβης και της Νίνας θα είναι αντίστοιχα η Μαρία Καβογιάννη και η Μα Πρεμιέρα όπως πάντα 10 Οκτωβρίου!».

Ο επιχειρηματίας Πάνος Κατσαρίδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, έκανε την επίσημη ανακοίνωση για την επόμενη συνεργασία των Θεατρικών Σκηνών με τρεις ταλαντούχους ανθρώπους της υποκριτικής: την Μαρία Καβογιάννη, την Μαρία Κίτσου και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Ο τελευταίος θα κρατήσει το τιμόνι της σκηνοθεσίας ενώ οι δύο γυναίκες ηθοποιοί, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η Μαρία Καβογιάννη θα είναι η Εκάβη, ενώ η Μαρία Κίτσου, η Νίνα. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πώς ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα στήσει επί σκηνής τον κόσμο που έπλασε ο Ταχτσής και πώς θα κατευθύνει τις δύο ηθοποιούς ώστε να μας μεταφέρουν -μέσω των προσωπικών ιστοριών των ηρωίδων που θα υποδυθούν-, σε μια ολόκληρη εποχή.

H Mαρία Κίτσου, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση Μάκμπεθ στο Εθνικό Θέατρο και στο απόλυτο τηλεοπτικό hit της φετινής σεζόν, «Αγριες Μέλισσες», θα γίνει ηρωίδα του μυθιστορήματος που καθιέρωσε τον Ταχτσή στη μεταπολεμική ελληνική λογοτεχνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τρίτο Στεφάνι είχε ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς το 2011 σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή: τότε την Εκάβη είχε υποδυθεί η Νένα Μεντή και την Νίνα η Φιλαρέτη Κομνηνού.

SHARE