Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
20|12|2022 08:50
SHARE
ΜΑΡΙΑ ΛΕΚΑΚΗ

Η Μαρία Λεκάκη ποζάρει σε ξαπλώστρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα -Για πάντα καλοκαίρι


H Μαρία Λεκάκη νοσταλγεί τις ημέρες του καλοκαιριού και μάλιστα, αφού οι θερμοκρασίες το επέτρεπαν, έκατσε στον ήλιο για να απολαύσει τη θαλπωρή του.

Η Μαρία Λεκάκη εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι και μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, κάτι που φρόντισαν να της υπενθυμίσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Για την ακρίβεια, η Μαρία Λεκάκη δημοσίευσε ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο, στα μέσα του Δεκέμβρη, στο οποίο ποζάρει κάτω από τον ζεστό ήλιο σε μια ξαπλώστρα, και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν.

Η Μαρία Λεκάκη ποζάρει με καλοκαιρινή διάθεση λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Η ηθοποιός Μαρία Λεκάκη είναι μια άκρως γοητευτική γυναίκα και μάλιστα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

Διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, τις διακοπές της και τα θεατρικά της projects, αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να «ξεχάσει» τον χειμώνα, ο οποίος θεωρητικά έχει έρθει, και να μας μεταφέρει σε ένα καλοκαιρινό τοπίο.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φαίνεται να κάθεται σε μια ξαπλώστρα στον κήπο φορώντας ένα μαύρο αέρινο και άνετο φόρεμα. Εκείνο φυσικά που δεν πέρασε απαρατήρητο είναι το πόσο όμορφη είναι, πόσο γοητευτική και εντυπωσιακή.

Τα σχόλια των θαυμαστών της ήταν αμέτρητα ενώ οι περισσότεροι τόνισαν πως, όσο μεγαλώνει «μικραίνει» και είναι πανέμορφη.

SHARE