Μις Υφήλιος
Μις Υφήλιος/Φωτογραφία: Miss Universe/instagram
ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ

H Μαρία Μενούνος παρουσίασε τα Μις Υφήλιος 2023 με δημιουργία Celia Kritharioti


Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μαρία Μενούνος στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2023 το Σάββατο στο Σαν Σαλβαδόρ καθώς ήταν μια από τις παρουσιάστριες του ετήσιου διαγωνισμού ομορφιάς.

Μις Υφήλιος 2023 στέφθηκε η 23χρονη Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα, ενώ η Anntonia Porsild από την Ταϊλάνδη κατετάγη πρώτη επιλαχούσα. Η χώρα της Κεντρικής Αμερικής φιλοξένησε τον διαγωνισμό για πρώτη φορά από το 1975.

Η παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος βρέθηκε στη σκηνή μαζί με την Ολίβια Κούλπο και την Τζίννι Μάι Τζένκινς φορώντας μια λαμπερή δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.

Μάλιστα η ίδια έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram όπου σημείωσε: «Πέρασα καταπληκτικά το Σαββατοκύριακο παρουσιάζοντας τα καλλιστεία Μις Υφήλιος 2023 στο Ελ Σαλβαδόρ με αυτές τις καταπληκτικές κυρίες στο πλευρό μου. Μια τρομερή ευκαιρία περιτριγυρισμένη από όμορφες και ισχυρές γυναίκες».

H Μαρία Μενούνος παρουσίασε τα Μις Υφήλιος 2023 με δημιουργία Celia Kritharioti

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα Μις Υφήλιος, επιλέγοντας για ακόμα μια φορά δημιουργία Celia Kritharioti.

Η Μαρία Μενούνος φόρεσε ένα crop top με ασορτί μακριά φούστα, αναδεικνύοντας τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Ελλάδα εκπροσώπησε η 20χρονη Μαριέλια Ζαλούμη, η οποία εμφανίστηκε ως Καρυάτιδα, αποσπώντας θετικές κριτικές.

SHARE