Μαρία Μενούνος
Μαρία Μενούνος/Φωτογραφία: Μaria Menounos/Instagram
ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ

H Μαρία Μενούνος στο πολυτελές και κάτασπρο μπάνιο της -Σαν εξάστερου ξενοδοχείου


Η Μαρία Μενούνος μαζί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, και την κόρη τους ζουν σε ένα μεγάλο σπίτι στην Αμερική.

Η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της και το πολυτελές σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Εμείς εστιάσαμε στο μίνιμαλ και κάτασπρο μπάνιο της, το οποίο είναι πολύ μεγάλο και έχει παντού καθρέφτες. Μια τέτοια λεπτομέρεια κάνει κάθε μπάνιο να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο καθώς είναι γνωστό πως οι καθρέπτες έχουν την δυνατότητα να μεγαλώνουν τους χώρους του σπιτιού. Επίσης το μπάνιο της διαθέτει πάρα πολλά συρτάρια για να μπορεί να αποθηκεύει τα προσωπικά της αντικείμενα και όσα αντικείμενα χρειάζεται ένα μπάνιο.

Η Mαρία Μενούνος στο πολυτελές και κάτασπρο μπάνιο της

Η Μαρία Μενούνος βγάζει συνέχεια selfie φωτογραφίες με τα καθημερινά look που κάνει μέσα από το πολυτελές μπάνιο της. Οπως θα δείτε κι εσείς στο μπάνιο της κυριαρχεί το μάρμαρο, το λευκό και γκρι χρώμα και οι καθρέπτες. Η παρουσιάστρια έχει βάλει πολυέλαιο πάνω από την μεγάλη μπανιέρα της, το οποίο δίνει μια έξτρα πολυτέλεια στον χώρο.

Το μάρμαρο είναι ο βασιλιάς των υλικών για τη διακόσμηση του σπιτιού. Είναι ένα διαχρονικό υλικό που είναι ακριβό και εκλεπτυσμένο και που κάνει κάθε χώρο να φαίνεται υπέροχος. Συχνά εμφανίζεται στο μπάνιο, αλλά και την κουζίνα. Αν κάτι έχει το μάρμαρο πάνω από όλα τα άλλα υλικά, αυτό είναι η κομψότητα. Κάνει αμέσως ένα δωμάτιο να φαίνεται πιο πολυτελές.

Δείτε φωτογραφίες της Μαρίας Μενούνος στο πολυτελές μπάνιο του σπιτιού της:

SHARE