Μαρία Μενούνος
Μαρία Μενούνος/Φωτογραφία: AP images
ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ

Η Μαρία Μενούνος με νέο hairlook -Εκανε layers στα μαλλιά της και έγινε πιο ξανθιά


Η Μαρία Μενούνος αποφάσισε να ανανεώσει τα μαλλιά της με τον ερχομό της άνοιξης.

Άλλωστε οι περισσότερες γυναίκες συνηθίζουν να κάνουν αλλαγές στα μαλλιά τους όταν τελειώνει ο χειμώνας και μπαίνει η άνοιξη. Η Μαρία Μενούνος αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να γίνει πιο ξανθιά. Θυμίζουμε ότι αυτό το χρώμα μαλλιών φωτίζει το πρόσωπο όσο κανένα άλλο χρώμα.

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε το νέο της hairlook στο προφίλ της στο Instagram δηλώνοντας ενθουσιασμένη με την αλλαγή και το αποτέλεσμα. Οπως σημείωσε η ίδια, εκτός από το χρώμα, έκανε και layers στα μαλλιά της για να αποκτήσουν περισσότερο όγκο.

Τα layers, δηλαδή το φιλάρισμα των μαλλιών, αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για φέτος, όπως ήταν και πέρυσι. Τα φιλαρίσματα δημιουργούν κίνηση και όγκο στα μαλλιά, γι’ αυτό και βλέπουμε να συνεχίζουν να είναι ένα από τα hot hairtrends.

Η Μαρία Μενούνος με νέο hairlook -Εκανε layers στα μαλλιά της και έγινε πιο ξανθιά

«Νιώθω φρέσκια με το νέο μου χρώμα και κούρεμα. Τα μαλλιά μου ήταν όλα σε ένα μήκος, οπότε ήρθε η ώρα να τους δώσω λίγη ζωή με layers που πλαισιώνουν το πρόσωπο» σημείωσε η Μαρία Μενούνος στο προφίλ της στο Instagram.

Η Μαρία Μενούνος έκανε αυτό που προτείνουν οι hairstylists: δηλαδή τα invisible layers (αόρατα φιλαρίσματα) που πλαισιώνουν το πρόσωπο και δίνουν όγκο, με ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Η παρουσιάστρια, η οποία είναι γνωστή για τα μακριά, πλούσια, καστανά μαλλιά της, αποφάσισε να κάνει ξανθιές ανταύγειες και να φωτίσει έτσι το πρόσωπό της.

SHARE