Φωτογραφία: Instagram/@mariampekatwrou
Φωτογραφία: Instagram/@mariampekatwrou
05|12|2022 09:19
SHARE
ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Η Μαρία Μπεκατώρου με εντυπωσιακή δημιουργία MiRo -Καλεσμένη σε γάμο


H Μαρία Μπεκατώρου έκανε μια σούπερ κομψή εμφάνιση επιλέγοντας μια υπέροχη δημιουργία Μi-Ro.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια γυναίκα με στιλ και αισθητική ενώ για τις εμφανίσεις της επιλέγει πάντα σικάτα σύνολα που αναδεικνύουν, τόσο το σώμα της, όσο και τον δυναμικό της χαρακτήρα.

Είτε πρόκειται για κοστούμια σε φωτεινά χρώματα, είτε φορέματα σε κλασικές αποχρώσεις, η παρουσιάστρια του Chase του Mega, είναι πάντοτε εντυπωσιακή με την τελευταία της εμφάνιση σε γάμο φίλης της, να ξεπερνά κάθε προσδοκία των θαυμαστών της.

Η ίδια διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στα social media μέσα από το οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, όπως έκανε και τώρα.

Η Μαρία Μπεκατώρου με μαύρο φόρεμα Mi-Ro στο Λονδίνο

Μέσα στις αναρτήσεις της, στην πιο πρόσφατη φαίνεται το φόρεμα του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro, που επέλεξε να φορέσει σε γάμο.

Tο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει ήταν κομψό και ντελικάτο, σε μαύρη απόχρωση, με τούλια, διαφάνειες και μοναδικά κοψίματα, ένα κομμάτι που την έκανε να μοιάζει με σταρ του Χόλιγουντ.

Φωτογραφήθηκε μπροστά από το πελώριο και εντυπωσιακά φωτισμένο δέντρο του ξενοδοχείου Grande Bretagne στην Αθήνα και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν.

SHARE