Η Μαρία Ναυπλιώτου χωρίς μακιγιάζ
Η Μαρία Ναυπλιώτου χωρίς μακιγιάζ/Φωτογραφία: Instagram/marianafpliotou
INSTAGRAM

Η Μαρία Ναυπλιώτου κάνει διακοπές στην Κρήτη με τον αδελφό της -H selfie στην παραλία


Η Μαρία Ναυπλιώτου κάνει διακοπές στην Κρήτη.

Η ηθοποιός απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι και βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη για διακοπές. Μαζί της είναι και ο αδελφός της, Στάθης Ναυπλιώτης.

Η Μαρία Ναυπλιώτου μάλιστα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία φωτογραφία με τον αδελφό της από την παραλία, όπου έβγαλαν selfie.

«Brother and sister on vacation» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντα της χαρούμενης φωτογραφίας τους.

Η Μαρία Ναυπλιώτου κάνει διακοπές στην Κρήτη με τον αδελφό της -H selfie στην παραλία

Μια φωτογραφία με τον αδελφό της, Στάθη, δημοσίευσε η Μαρία Ναυπλιώτου στο προφίλ της στο Instagram.

Τα αδέλφια απόλαυσαν το μπάνιο τους στην παραλία του Αγίου Παύλου στο νότιο Ρέθυμνο,
η οποία αποτελεί την καλύτερη εμπειρία χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η ηθοποιός έχει σημειώσει σε συνέντευξή της στη BOVARY: «Στη ζωή μου με έχουν καθορίσει οι άνθρωποι αλλά κυρίως με έχει καθορίσει η αναζήτηση, ένα ταξίδι που με κάνει να αισθάνομαι σαν μαθητευόμενη κι έτσι δεν βουλιάζω μέσα σε πράγματα σκοτεινά. Είναι κάτι που χρωστάω στους γονείς μου. Η σωτηρία μιας οικογένειας και κυρίως η σωτηρία των παιδιών καθορίζεται από το αν έχουν εισπράξει πραγματική αγάπη. Κι αυτό συνέβη και σε μένα και στον αδελφό μου. Λίγο πριν πεθάνει ο πατέρας μου, γιατί η μητέρα είχε φύγει δύο χρόνια πριν, είπε ότι "για τα παιδιά μου δεν έχω ανησυχία, γιατί εγώ τα μεγάλωσα και ξέρω". Και είχε δίκιο. Ο τρόπος που μας μεγαλώσανε μας έμαθε να αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα, μας μετέδωσε την πίστη του για εμάς, κι αυτό μας έδωσε δύναμη.

Ο αδελφός μου κι εγώ, μέσα από τον πολύ μεγάλο πόνο, τη μεγάλη ανασφάλεια, μαζί και με την αναστάτωση που προκαλεί μια δεκάχρονη ασθένεια, ήμασταν ψύχραιμοι και φροντίσαμε τους γονείς μας».

SHARE