Μαρία Ναυπλιώτου
Μαρία Ναυπλιώτου/Φωτογραφία: ΑP images
THROWBACK

Η Μαρία Ναυπλιώτου σε ηλικία 16 ετών πάνω στη σκηνή -Οταν ήταν χορεύτρια μπαλέτου


Αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Μαρία Ναυπλιώτου στο Instagram.

Η ηθοποιός νοστάλγησε τα εφηβικά της χρόνια και μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια φωτογραφία της όταν ήταν 16 ετών και χόρευε μπαλέτο. Οπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της στη Bovary, ξεκίνησε να χορεύει μπαλέτο σε ηλικία 12 ετών μετά από παρότρυνση της μητέρας της. «Στα δώδεκα, η μητέρα μου με πήγε στο μπαλέτο, επειδή δεν είχα καλή στάση σώματος. Στην πραγματικότητα μου άνοιξε την πόρτα της φαντασίας. Με το που μπήκα στην αίθουσα χορού, είπα «εγώ θα γίνω χορεύτρια».  Και δεν το αμφισβήτησα ποτέ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, βλέπουμε την 16χρονη τότε Μαρία Ναυπλιώτου να χορεύει πάνω στη σκηνή μπαλέτο. «Αυτό κι αν είναι throwback. Ετών 16 στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. «Κάρμεν» σε χορογραφία Ροδόπης Κούβαρη. Μου φαίνεται σαν να είναι μία άλλη ζωή».

Η Μαρία Ναυπλιώτου σε ηλικία 16 ετών πάνω στη σκηνή -Οταν ήταν χορεύτρια μπαλέτου

Η Μαρία Ναυπλιώτου πριν γίνει ηθοποιός ήταν χορεύτρια μπαλέτου. Ξεκίνησε στα 12, επειδή η μητέρα της ήθελε να διορθώσει την στάση του σώματός της. Πήγε στην σχολή μπαλέτου της Ροδόπης Κούβαρη και ερωτεύτηκε τον χορό.

Πρόσφατα μάς έδωσε μια γεύση για το πώς ήταν στα 16 της όταν χόρευε μπαλέτο πάνω στη σκηνή.

SHARE