Η Μαρία Ολυμπία
Η Μαρία Ολυμπία/ Φωτογραφία: Instagram/ @pavlosgreece
25|07|2021 17:07
SHARE
HAPPY BIRTHDAY

Birthday girl: Η Μαρία Ολυμπία αγκαλιάζει τον παππού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο


Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Μαρία Ολυμπία και η οικογένειά της δεν παρέλειψε να της ευχηθεί μέσω Instagram.

Η Μαρία Ολυμπία κάνει διακοπές στην Ελλάδα, μαζί με την οικογένειά της και τον σύντροφό της, Περεγκρίν Πίρσον. Υπενθυμίζεται ότι ο Περεγκρίν Πίρσον είναι γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ, του οποίου η οικογένεια έχει περιουσία 224 εκατομμυρίων λιρών. Ο πατέρας του, επίσης, κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης Pearson, καθώς και το κτήμα West Sussex 16.500 στρεμμάτων, όπου βρίσκεται το polo club του Cowdray Park, εκεί που έπαιζαν οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ.

Η Μαρία Ολυμπία έσβησε τα 25 κεράκια στη γενέθλια τούρτα της και από τις ευχές που δέχτηκε δε θα μπορούσαν να λείψουν εκείνες του πατέρα της, Παύλου Γλίξμπουργκ.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δημοσίευσε στο προφίλ του τρεις φωτογραφίες της Μαρίας Ολυμπίας και της έδωσε τις πιο θερμές ευχές.

Σε μια από τις φωτογραφίες βλέπουμε τη Μαρία Ολυμπία να αγκαλιάζει τρυφερά τον παππού της, τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Η Μαρία Ολυμπία με τον βασιλιά Κωνσταντίνο
Instagram/ @pavlosgreece

«Ολυμπία είσαι η καλύτερη κόρη που θα μπορούσε να ζητήσει ένας πατέρας. Χαρούμενα γενέθλια. Χρόνια πολλά, σε αγαπώ αφάνταστα» έγραψε ο Παύλος Γλίξμπουργκ στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία γέμισε πολλά like και ευχές από τους followers του.

Η Μαρία Ολυμπία
Instagram/ @pavlosgreece
SHARE