Η Μαρία Παπαλάμπρου με την κόρη της, Φαίδρα Αλεξοπούλου
Η Μαρία Παπαλάμπρου με την κόρη της, Φαίδρα Αλεξοπούλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
PIERCE COLLEGE

H Μαρία Παπαλάμπρου με την όμορφη κόρη της, Φαίδρα -Η κοινή εμφάνιση σε βραβεία


Μια κοινή εμφάνιση με την κόρη της έκανε η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου μαζί με την κόρη της, Φαίδρα Αλεξοπούλου.

O φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε μητέρα και κόρη στο Αμερικανό Κολλέγιο Ελλάδας, Pierce College, όπου πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά τα διεθνή βραβεία «Greek International Women Awards», την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Στο κατάμεστο θέατρο του Pierce College το κοινό καταχειροκρότησε τις Ελληνίδες που συμμετείχαν στον θεσμό GIWA και βραβεύτηκαν για τα διεθνή επιτεύγματά τους. Την τελετή παρουσίασε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη.

Σκοπός των βραβείων είναι η ενδυνάμωση, η αναγνώριση και η επιβράβευση των δράσεων και των επαγγελματικών επιτευγμάτων των Ελληνίδων σε όλο τον κόσμο. Των Ελληνίδων που με τη τόλμη και τις ικανότητές τους έχουν καταφέρει να επιδρούν και να πρωταγωνιστούν σε καίριους τομείς όλων των ειδικοτήτων.

H Μαρία Παπαλάμπρου με την όμορφη κόρη της, Φαίδρα -Η κοινή εμφάνιση σε βραβεία

Η Μαρία Παπαλάμπρου έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τις σειρές «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» και «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».Η ηθοποιός έχει παραμείνει η ίδια καθώς φαίνεται πώς δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε. Έχει αποκτήσει μια κόρη που της μοιάζει πολύ.

Η κόρη της Μαρίας Παπαλάμπρου και του Τάσου Αλεξόπουλου είναι 18 ετών και η ομοιότητα με τη διάσημη μητέρα της είναι εντυπωσιακή.

Μαρία Παπαλάμπρου με την κόρη της,Φαίδρα Αλεξοπούλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
 Αλίκη Δανάλη-Σοφία Κωνσταντοπούλου-Μαρία Παπαλάμπρου/Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE