Φωτογραφία: Instagram/@mariasolomou_official
Φωτογραφία: Instagram/@mariasolomou_official
07|12|2022 08:04
SHARE
ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

Το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μαρίας Σολωμού -Δεν μοιάζει με όσα έχεις δει έως τώρα


Η Μαρία Σολωμού στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της και δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Η Μαρία Σολομού έχει μοναδικό στιλ και αυτό φαίνεται σε κάθε δημόσια εμφάνισή της αλλά και σε κάθε δημοσίευσή της στα social media, καταλαβαίνεις λοιπόν πως, τίποτα λιγότερο δεν θα μπορούσε να ισχύει και για τον χώρο της, το σπίτι της.

Η Μαρία Σολωμού μπήκε σε χριστουγεννιάτικο mood και έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στο εντυπωσιακό και κυρίως πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο της, το οποίο και στόλισε.

Το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μαρίας Σολωμού

Ενώ όλοι επιλέγουν να κινηθούν σε safe επιλογές, η ηθοποιός, Μαρία Σολωμού, αποφάσισε να δώσει στο σπίτι της έναν μοναδικό χριστουγεννιάτικο αέρα, προσθέτοντας το δικό της γούστο.

Όπως και εκείνη, με έντονο ταμπεραμέντο, δυναμικό χαρακτήρα και μοναδικό στιλ, έτσι και το σαλόνι της, απέκτησε έναν ξεχωριστό εορταστικό αέρα.

Με ένα βίντεο σε Instagram story, η Μαρία Σολωμού και ο τετράποδος φίλος της παρουσίασαν στο διαδικτυακό κοινό το δέντρο, το οποίο δεν ήταν έλατο. Αποτελείται από μια βάση και στο πάνω μέρος του μόνο έχει τα στολίδια.

Η επιλογή της είναι ιδανική αν έχει βαρεθεί τα κλισέ της διακόσμησης αυτή την εποχή και μάλιστα, δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Φωτογραφία: Instagram/@mariasolomou_official
SHARE