Μαρία Τζομπανάκη-Ορφέας Αυγουστίδης
Μαρία Τζομπανάκη-Ορφέας Αυγουστίδης/Φωτογραφία: NDP photo agency
A BABY IS HERE

O Ορφέας Αυγουστίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά -Η φωτό της Μαρίας Τζομπανάκη με το εγγόνι της


Ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Η σύντροφός του, Γεωργία, έφερε στον κόσμο το παιδάκι τους και το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο. H Μαρία Τζομπανάκη μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με το μωρό!

«Μακροβούτι στην αγάπη. Χωρίς επιστροφή» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η γνωστή ηθοποιός ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική, όπου πλέον ζει μόνιμα, για το ευχάριστο γεγονός και δέχτηκε πολλές ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρώτο εγγόνι, το οποίο είναι αγόρι.

Δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με τον εγγονό της:

Η Μαρία Τζομπανάκη μιλώντας στην εκπομπή «φλΕΡΤ» είχε πει σχετικά για τον γιο της:

«Ο Ορφέας θα γίνει και πατέρας. Μου λένε όλοι, «α θα γίνεις γιαγιά» και «τι ωραίο πράγμα», «καμάρι»… Λέω ναι, χαίρομαι πάρα πολύ. Πιο πολύ όμως χαίρομαι που ο γιος μου θα γίνει πατέρας. Που θα μπει μέσα σε αυτό τον εκλεκτό κύκλο των ανθρώπων που θα υποφέρουν όλη τους τη ζωή, μέχρι να φύγουν από αυτήν, από αγάπη. Γιατί η μάνα και ο πατέρας αγαπάνε βαθιά. Ταυτόχρονα, με απασχολεί που θα μεγαλώσει αυτό το παιδί. Εγώ δεν μπορώ να είμαι σε όλη του την ζωή δίπλα. Ούτε καν στη ζωή του παιδιού μου δεν θα μπορώ γιατί φεύγουν οι παλαιότεροι και έρχονται οι νεότεροι. Με απασχολεί δηλαδή πάρα πολύ το μέλλον του κόσμου».

H φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη με τον γιο του

Λίγες ώρες αργότερα, ανέβασε και ο Ορφέας Αυγουστίδης φωτογραφία με τον γιο του και μία με την σύντροφό του. Ο ηθοποιός σημείωσε για την σημαντική στιγμή της ζωής του: «Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων».

SHARE