Η Μαρία Τζομπανάκη με δερμάτινο τζάκετ
Περήφανη γονείς/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
19|09|2020 13:49
SHARE
ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Μαρία Τζομπανάκη: Η κοινή εμφάνιση με τον πρώην σύζυγό της, Ντίνο Αυγουστίδη -Παρακολουθήσαν τον γιο τους στο Ηρώδειο


Κοινή εμφάνιση έκαναν η Μαρία Τζομπανάκη και ο πρώην σύζυγός της, Ντίνος Αυγουστίδης.

Η Μαρία Τζομπανάκη με τον πρώην σύζυγό της, Ντίνο Αυγουστίδη, χώρισαν όταν ο γιος τους, Ορφέας, πήγαινε στο γυμνάσιο, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, μένει με τον νυν σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη στη Νέα Υόρκη.

Το πρώην ζευγάρι, λοιπόν, συναντήθηκε στο Ηρώδειο. Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ντίνος Αυγουστίδης, παρακολούθησαν τον γιο τους, ο οποίος δεν μπορούσε παρά να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του και να ξεχωρίσει και ο ίδιος στον χώρο της υποκριτικής. Ο Ορφέας Αυγουστίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό», κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την παρουσία του στη σκηνή.

Μετά το τέλος της παράστασης, λοιπόν, οι περήφανοι γονείς φωτογραφήθηκαν με τον γιο τους. Και οι τρεις χαμογελούσαν στον φακό, αποδεικνύοντας ότι τους δένει ένας πολύ δυνατός δεσμός.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

«Ήμασταν δεμένη οικογένεια. Κάποια στιγμή, εγώ πήγαινα στο Γυμνάσιο, οι γονείς μου χώρισαν. Δεν το βίωσα τραυματικά. Σίγουρα όμως μέσα στο χρόνια διαχειρίζεσαι τον τρόπο που έγιναν κάποια πράγματα και, αν θέλεις, γνωρίζεις ξανά τους γονείς σου. Εγώ το ήθελα και το έκανα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον καθένα τους και χαίρομαι γι΄αυτό. Προφανώς και περάσαμε κόντρες και αντιθέσεις –ποια οικογένεια δεν περνά αντίστοιχα πράγματα;» είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης σχετικά με τα παιδικά του χρόνια και το διαζύγιο των γονιών του στη συνέντευξή του στην Bovary και τη Μυρτώ Λοβέρδου.

NDP Photo Agency

Σχετικά με την απόφασή του να ακολουθήσει κι εκείνος μια καριέρα στον χώρο του θεάματος, είπε ότι είχε πάντα τη στήριξη των γονιών του «Οι γονείς μου ήταν πάντα δίπλα μου στις επιλογές μου. Όταν ήμουν στο Λύκειο, μου είχαν κάνει δώρο μια πολύ καλή κάμερα και έκανα τότε την πρώτη, μικρού μήκους, ταινία μου».

SHARE