Μαρία Τζομπανάκη-Ορφέας Αυγουστίδης
Μαρία Τζομπανάκη-Ορφέας Αυγουστίδης/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ-ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ

Μαρία Τζομπανάκη-Ορφέας Αυγουστίδης: Η τρυφερή φωτογραφία μητέρας-γιου από το '80


Μια σπάνια φωτογραφία της Μαρίας Τζομπανάκη και του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη μοιράστηκε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Η γνωστή δημοσιογράφος μοιράζεται συχνά σπάνιες φωτογραφίες και τις ιστορίες τους στο Instagram της.

Αυτή τη φορά, επέλεξε να μοιραστεί μια τρυφερή φωτογραφία μητέρα και γιου από τότε που ο Ορφέας ήταν μωρό στην αγκαλιά της μητέρας του. Φορά ένα τζιν μπουφανάκι και χαμογελά πονηρά.

Μητέρα και γιος είναι ίδιοι με σήμερα, καθώς δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει και πολύ.

«Ο Ορφέας Αυγουστίδης σε τρυφερή ηλικία στην αγκαλιά της μητέρας του Μαρίας Τζομπανάκη την δεκαετία του 80 και δεξιά σε πρόσφατη φωτογραφία. Οι δυο τους συνεργάζονται φέτος για πρώτη φορά στην τηλεόραση παίζοντας τη μητέρα και τον γιο στον «Σασμό» του Alpha. "Είναι πολύ ωραίο και συγκινητικό, ιδιαίτερα τώρα που έχει περάσει ο πρώτος καιρός κι έχουμε χαλαρώσει. Το απολαμβάνουμε. Γιατί δεν δίνεται αυτή η ευκαιρία συχνά” είπε ο ηθοποιός για την πρώτη συνεργασία με τη μητέρα του σε συνέντευξη του. «Επειδή η σχέση μας έχει κοσκινιστεί μέσα στα χρόνια, θεωρώ ότι δεν μας δυσκόλεψε. Ίσα ίσα μας διευκόλυνε. Μάλιστα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δυο μας δεν βρισκόμουν με την μητέρα μου τόσο συχνά. Τώρα βλεπόμαστε περισσότερο!»., αναφέρει στη λεζάντα η δημοσιογράφος.

Μητέρα και γιος είναι ηθοποιοί και μοιάζουν καταπληκτικά μεταξύ τους. Φέτος, παίζουν για πρώτη φορά μαζί τους ρόλους μητέρας και γιου στον «Σασμό».

SHARE