Μαριάννα Λάτση
Μαριάννα Λάτση/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΣΠΑΝΙΟ ΚΛΙΚ

Μαριάννα Λάτση: Η σπάνια φωτό από τη δεκαετία του '70 με τον πατέρα της, Γιάννη


Μια σπάνια φωτογραφία της Μαριάννας Λάτση δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον γνωστό φωτογράφο Κλεισθένη.

Οπως είναι γνωστό, ο Κλεισθένης Δασκαλάκος ήταν ο προσωπικός φωτογράφος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ωστόσο, είχε απαθανατίσει με τον φωτογραφικό του φακό κι άλλα σπουδαία ονόματα που ξεχώριζαν εκείνη την εποχή -όχι μόνο από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και από τον επιχειρηματικό.

Το 1973, ο φωτογράφος είχε απαθανατίσει την τότε νεαρή Μαριάννα Λάτση σε κάποιο κάλεσμα που είχε παρευρεθεί με τον πατέρα της, Γιάννη Λάτση. Στο σπάνιο ασπρόμαυρο κλικ βλέπουμε πατέρα και κόρη να έχουν ανέβει τις σκάλες και να εισέρχονται στον χώρο της δεξίωσης.

Η Μαριάννα Λάτση φοράει ένα μακρύ εντυπωσιακό φόρεμα και ο πατέρας της, Γιάννης Λάτσης, τον οποίο αποκαλούσε ο κόσμος ως «Καπετάν Γιάννη», να βρίσκεται λίγα βήματα πιο πίσω της.

Η φωτογραφία πριν από 48 χρόνια δημοσιεύτηκε στον προσωπικό λογαριασμό του φωτογράφου στο Instagram και στη λεζάντα αναφέρεται: «Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει τον Γιάννη και τη Μαριάννα Λάτση το 1973».

Η Μαριάννα Λάτση με φιλαριστά μαλλιά μέχρι τους ώμους και έντονο μακιγιάζ στα μάτια ήταν σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της δεξίωσης. Οσο για το φόρεμά της ήταν πολύ avant garde για την εποχή εκείνη.

Δείτε εδώ:

SHARE