H Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση
H Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση Φωτογραφία: BOVARY-Παναγιώτης Μάλλιαρης
ΕΡΙΕΤΤΑ & ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ

Η Μαριάννα Λάτση έχει γενέθλια και η Εριέττα τής ευχήθηκε με μια τρυφερή φωτογραφία κι ένα συγκινητικό κείμενο


Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Μαριάννα Λάτση κι έλαβε το καλύτερο δώρο από την κόρη της, Εριέττα.

Η γόνος της μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας γίνεται σήμερα 68 ετών, έτσι, η κόρη της, Εριέττα, αποφάσισε να της ευχηθεί με έναν διαφορετικό και υπέροχο τρόπο.

Η 28χρονη μοιράστηκε, έτσι, μια φωτογραφία των δύο τους στο Instagram όπου είναι αγκαλιασμένες και χαμογελούν.

Πιθανόν είναι από κάποια εκδήλωση καθώς τις βλέπουμε λαμπερές και ντυμένες κομψά.

Κάτω από τη σπάνια φωτογραφία, έχει γράψει ένα μακροσκελές, τρυφερό μήνυμα για να την τιμήσει.

Αναφέρει, με λίγα λόγια, ότι αν και ήταν daddy’s girl, δεν μπορεί να μην μιλήσει για την μητέρα της που της στάθηκε στις δύσκολες στιγμές, μετά τον χαμό του πατέρα της.

Διαβάστε αναλυτικά το συγκινητικό κείμενό της:

«Σαν μικρό παιδάκι, ήμουν τόσο τυφλή από τον έρωτα που αισθανόμουν για τον μπαμπά μου, που δεν έδινα μεγάλη βάση στην γυναίκα που με κράτησε 9 μήνες στην κοιλιά της (με τεράστιες δυσκολίες)...

Μεγαλώνοντας όμως, άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι είχα δίπλα μου μια ηρωίδα. Μια γυναίκα τόσο δυνατή που μπαινόβγαινε πάνω από 10 χρόνια στα νοσοκομεία, φροντίζοντας πρώτα τον πατέρα της τον οποίο λάτρευε με όλο της το είναι, και λίγα χρόνια μετά, τον έρωτα της ζωής της που πάλεψε 6 ολόκληρα χρόνια με τον καρκίνο.

Μια γυναίκα που έμεινε μόνη της με δύο μικρά παιδιά και δεν λύγισε ούτε στιγμή μπροστά τους. Μια μαμά, που αγκάλιασε και ενθάρρυνε την μοναδικότητα και των τριών μας και μας πέρασε αξίες όπως η ταπεινότητα, ο σεβασμός στους συνανθρώπους μας, η διακριτική προσφορά σε αυτούς που έχουν ανάγκη, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση σε ότι επιλέγουμε να κάνουμε.

Μια μαμά, που με το παράδειγμά της, μας άνοιξε τον δρόμο σε φιλίες με ανθρώπους που δεν είχαν τα ίδια βιώματα με εμάς και συντρόφους που ήταν απλοί άνθρωποι, βγάζοντάς μας από την φούσκα στην οποία ζουν οι περισσότεροι αυτής της οικονομικής κατάστασης.

Είναι η γυναίκα που στήριξε το πάθος μου για τα ζώα από την πρώτη στιγμή, παρόλο που δεν την συμμεριζόταν. Η ίδια γυναίκα, που γίνεται έξαλλη όταν αφήνουν τις γαρίδες μπροστά μου στην ταβέρνα που τρώμε γατί φοβάται μην στενοχωρηθώ, παρόλο που η ίδια λέει ότι δεν θα έκοβε ποτέ το κρέας.

Είναι αυτή που μου υπενθύμιζε πάντα να μην συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο από τον απόλυτο έρωτα, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σημασία η οικονομική κατάσταση του ανθρώπου με τον οποίο θα επέλεγα να κάνω οικογένεια, αρκεί να με θαυμάζει και να τον θαυμάζω.

Είναι ο άνθρωπος που δεν με πίεσε ποτέ να κάνω κάτι που είναι αντίθετο στα τα προσωπικά μου πιστεύω και δεν με ρώτησε ποτέ εάν θα παντρευτώ, ή πότε θα «της» κάνω ένα εγγόνι. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος με κάνει να αισθάνομαι περιφανή που είμαι γυναίκα και μου έμαθε ότι είμαστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής, παρόλο που πολλές φορές δίνουμε την εντύπωση ότι βρισκόμαστε στο παρασκήνιο.

Μανούλα μου, κάθε μέρα με εκπλήσσεις με την αυθεντικότητά σου, την δύναμή σου και την πανέμορφη καρδιά σου.

Χρόνια Πολλά 🎂!!!!»

SHARE