Η Μαριάννα Τουμασάτου
Η Μαριάννα Τουμασάτου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
30|08|2021 10:52
SHARE
HAIRLOOK

Μαριάννα Τουμασάτου: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι σικάτο και γλυκαίνει το πρόσωπο


Η Μαριάννα Τουμασάτου επισκέφτηκε το hair salon και το αποτέλεσμα είναι το πιο γλυκό ξανθό της νέας σεζόν.

Η Μαριάννα Τουμασάτου αποτελεί μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, αλλά και πολλούς fans που παρακολουθούν κάθε παραγωγή στην οποία συμμετέχει.

Η ίδια επισκέφτηκε πρόσφατα το hair salon του Ιωάννη Μιχαλέλη και έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της. Τα άνοιξε και έκανε ένα πολύ γλυκό ξανθό χρώμα της άμμου και ακόμα πιο έντονες της ανταύγειες της.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στα stories στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία όπου φαίνεται το νέο της look. Σικάτο και διακριτικό, το χρώμα που επέλεξε γλυκαίνει το πρόσωπο και ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας.

Μιλώντας στο Bovary.gr, η Μαριάννα Τουμασάτου είχε πει ότι, πλέον, δεν της αρέσει να ασχολείται ιδιαίτερα με την εξωτερική της εμφάνιση: «Νομίζω ότι ως την εφηβεία μου εξάντλησα όλα όσα είχαν να κάνουμε με την εμφάνισή μου και τα σχετικά. Μετά στράφηκα αλλού, σε πράγματα που μου ταίριαζαν πιο πολύ. Αλλά δεν κατηγορώ τις γυναίκες που ασχολούνται, ίσως να είναι και καλύτερο από αυτό που κάνω εγώ. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Εγώ αυτό αντέχω, αυτό κάνω. Προσωπικά τα βαριέμαι όλα αυτά: Βαριέμαι να βάλω σκουλαρίκια, κι άμα τα βάλω μπορεί να τα φοράω όλη μέρα, πέντε χρόνια (!), γιατί βαριέμαι να τα βαζωβγάζω… Βαριέμαι να βαφτώ γιατί βαριέμαι να ξεβαφτώ. Εκτός δουλειάς θα βαφτώ μόνον για χατήρι της κόρης μου».

Μαριάννα Τουμασάτου
Instagram/ @mariannatoumasatou
SHARE