Μαριλίτα Λαμπροπούλου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
18|03|2024 15:26
SHARE
ΜΑΡΙΛΙΤΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η πρώτη φωτό στο Instagram ύστερα από την είδηση του χωρισμού της


Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της ύστερα από την είδηση του χωρισμού της με τον Γιάννη Νταλιάνη.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι οι ηθοποιοί Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Γιάννης Νταλιάνης αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 18 χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο τους παιδιά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ συνεργάζονται και θεατρικά στην παράσταση, «Οι Τσέντσι» στο Θέατρο Πειραιά, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 9 Μαρτίου.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της αστυνομικής σειράς Ίχνη που προβλήθηκε από το Mega το 2007. Η επαγγελματική συνεργασία γέννησε έναν μεγάλο έρωτα που επισφραγίστηκε ανταλλάσσοντας όρκους αγάπης και δημιουργώντας μια υπέροχη οικογένεια και δύο παιδιά.

Σε κοινή συνέντευξή στο Bovary, λίγους μήνες πριν, οι Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Γιάννης Νταλιάνης είχαν μιλήσει για τα πρώτα συναισθήματα: «Εγώ αυτό το ένιωσα από την πρώτη ματιά, όχι τον έρωτα, την εμπιστοσύνη. Ο πρώτος μας χαιρετισμός, η πρώτη μας χειραψία, το βλέμμα του Γιάννη, μου γέννησε ακριβώς αυτό το συναίσθημα, ένα καθαρό, φωτεινό βλέμμα, ότι εδώ μπορώ να επικοινωνήσω, ν΄ακουμπήσω. Ενα δυνατό αίσθημα». Από την άλλη, ο Γιάννης Νταλιάνης είπε: «Φάνηκε ότι κάτι γίνεται απ΄την αρχή, με ένα αίσθημα εμπιστοσύνης, κάτι πολύ σημαντικό για μια σχέση, για να έχει διάρκεια».

Πρόσφατα, λοιπόν, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Γιάννη Νταλιάνη. Συγκεκριμένα, η ίδια ποζάρει στον φακό της, Έλλη, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε ότι βρίσκεται σε αιωνόβιο ελατόδασος.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου μετά την είδηση του χωρισμού της:

SHARE