Νίκος Ψαρράς-Μαρίνα Ασλάνογλου
Νίκος Ψαρράς-Μαρίνα Ασλάνογλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Μαρίνα Ασλάνογλου: Ο σύζυγός της, Δημοσθένης Πέππας, την απόλαυσε πάνω στη σκηνή


Επίσημη πρεμιέρα είχε η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Νίκος Ψαρράς.

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «Σκηνές από ένα Γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν σε σκηνοθεσία της Έλενας Καρακούλη στο Σύγχρονο Θέατρο. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου, μετά την ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό στη Σκηνή Ωμέγα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Στην πρεμιέρα ήταν ο σύζυγος της Μαρίνας Ασλάνογλου, Δημοσθένης Πέππας, ο οποίος φωτογραφήθηκε με την ηθοποιό μετά το τέλος της παράστασης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2016 και απέκτησε τον γιο του, Κωνσταντίνο, το 2018 στην Σκιάθο. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για την Μαρίνα Ασλάνογλου καθώς το 2008 είχε παντρευτεί τον Κώστα Σπυρόπουλο και ο γάμος τους κράτησε τρία χρόνια.

Μαρίνα Ασλάνογλου: Ο σύζυγός της, Δημοσθένης Πέππας, την απόλαυση πάνω στη σκηνή

Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Σκηνές από ένα Γάμο» με πρωταγωνιστές τον Νίκο Ψαρρά και την Μαρίνα Ασλάνογλου.

Νίκος Ψαρράς-Μαρίνα Ασλάνογλου/Φωτογραφία: NDP photo agency

Από το πλευρό της ηθοποιού δεν έλειπε ο σύζυγός της, Δημοσθένης Πέππας, ο οποίος φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την ηθοποιό.

Μαρίνα Ασλάνογλου-Δημοσθένης Πέππας/Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Μαρίνα Ασλάνογλου έχει αναφέρει σε συνέντευξή της πως ο σύζυγός της δεν ήξερε καν ότι είναι ηθοποιός, όταν τη γνώρισε. «Δεν ήξερε καν ότι είμαι ηθοποιός. Αφού όταν με γνώρισε, αναρωτήθηκε "ηθοποιός; Που παίζεις; Στην τηλεόραση;". Και του είπα ότι δεν παίζω στην τηλεόραση, αλλά στο θέατρο και του είπα πως τότε, έπαιζα τον μονόλογο Τζόρνταν. Ήρθε και το είδε, ενθουσιάστηκε και το λέει ακόμα και τώρα. Έχει καταλάβει και τη δουλειά μου και δεν ζηλεύει, δεν έχουμε θέματα, είτε είμαι στην τηλεόραση, είτε είμαι στο θέατρο, είτε βγαίνω με συναδέλφους».

SHARE