Μαρίνα Βερνίκου
Μαρίνα Βερνίκου/Φωτογραφία: NDP photo agency
26|01|2023 12:48
SHARE
INSTAGRAM

Η Μαρίνα Βερνίκου με τις κούκλες κόρες της -Με αποκαλυπτικά looks στη συναυλία της Μπιγιονσέ στο Ντουμπάι


Η Μαρίνα Βερνίκου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το οικογενειακό ταξίδι στο Ντουμπάι.

Η Μαρίνα Βερνίκου είναι μια ταλαντούχα φωτογράφος, κοσμοπολίτισσα, που λατρεύει τη μόδα και τα ταξίδια. Είναι σύζυγός και μητέρα τριών παιδιών ενώ είναι παντρεμένη με τον Μίλτο Καμπουρίδη.

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Ντεμίλια και την Ανέζια -16 και 12 ετών αντίστοιχα- και έναν γιο, τον 14χρονο Γιώργο.

Η Μαρίνα Βερνίκου, εκτός από μαγευτικά τοπία από τα ταξίδια της, φωτογραφίζει συχνά και τα παιδιά της ενώ άλλες φορές ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό, όπως έγινε και τώρα.

Αυτή τη φορά, στο προφίλ της στο Instagram, η Μαρίνα Βερνίκου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο από το οικογενειακό ταξίδι στο Ντουμπάι και εκείνο που δεν περνά απαρατήρητο είναι πως, οι δύο τις κόρες έχουν μεγαλώσει πολύ.

Φωτογραφία: Instagram/@marinavernicos

Η Μαρίνα Βερνίκου με τις κούκλες κόρες της -Με αποκαλυπτικά looks στη συναυλία της Μπιγιονσέ στο Ντουμπάι

Με τον σύζυγό της και τις δύο τους κόρες, φωτογραφήθηκαν με λαμπερά σύνολα ενώ μητέρα και κόρες εντυπωσίασαν με την ομορφιά και το στιλ τους.

Συγκεκριμένα, οι διαδικτυακοί φίλοι είχαν την ευκαιρία να δουν πλάνα από τη συναυλία της Μπιγιονσέ.

H Μαρίνα Βερνίκου, επέλεξε ένα χρυσό φόρεμα, με γυμνή πλάτη και λαμπερά κρόσια ενώ οι κόρες της, επέλεξαν ένα λευκό και ένα μαύρο φόρεμα αντίστοιχα.

Στην οικογενειακή φωτογραφία φαίνονται γονείς και κόρες να ποζάρουν, με τον Μίλτο Καμπουρίδη να επιλέγει ένα κομψό κοστούμι με γαλάζια γραβάτα.

Η 16χρονη Ντεμέλια φόρεσε ένα maxi φόρεμα με σκίσιμο στον μηρό και μαύρα πέδιλα ενώ η μικρή Ανέζια επέλεξε ένα κομψό λευκό maxi φόρεμα.

Φωτογραφία: Instagram/@marinavernicos
SHARE