Η Μαρίνα Καλογήρου
Η Μαρίνα Καλογήρου/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Η Μαρίνα Καλογήρου με λευκό μαντό χωρίς τίποτα από μέσα -H sexy chic εμφάνιση


Η Μαρίνα Καλογήρου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία της, όπου φοράει ένα λευκό μαντό και τίποτα από μέσα.

Αν και η παρουσία της στα social media δεν είναι έντονη, η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram μια φωτογραφία της, όπου είναι ντυμένη στα λευκά και μέσα από chic μαντό της δεν φοράει τίποτα.

Η φωτογραφία της Μαρίνας Καλογήρου με sexy chic εμφάνισηενθουσίασε τους θαυμαστές της, οι οποίοι σχολίασαν πόσο όμορφη είναι. Η ίδια έχει μιλήσει στο Bovary.gr για την μητρότητα καθώς είναι μητέρα ενός αγοριού, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ τρυφερή, αφοσιωμένη, άνετη, ωραία τη μια στιγμή και σπαστική, νευρική, κολλημένη την άλλη. Νομίζω πως ο ρόλος του γονιού είναι ο πιο αληθινός από όλους. Βγαίνουν στην επιφάνεια όλα τα φωτεινά και σκοτεινά στοιχεία της προσωπικότητας».

Οσο για τον χρόνο που περνάει, έχει δηλώσει: «Από τη μία λες γίνεσαι πιο ώριμος, πιο σοφός, από την άλλη όμως μειώνονται οι αντοχές σου και η ζωή έχει γίνει τόσο απαιτητική. Η καθημερινότητα δηλαδή. Δεν εξυπηρετεί καθόλου τους μεγαλύτερους ανθρώπους. Με βλέπω όλο και να απομακρύνομαι από τον πολιτισμό. Στο τέλος θα καταλήξω σε καμιά σπηλιά στην Ανάφη!».

Η Μαρίνα Καλογήρου με λευκό μαντό χωρίς τίποτα από μέσα -H sexy chic εμφάνιση στο Instagram

Mε total white look και χωρίς μπλούζα από μέσα, η Μαρίνα Καλογήρου τράβηξε την προσοχή στο Instagram.

Όσο πλησιάζουμε στην «καρδιά» της άνοιξης τόσο περισσότερο θέλουμε να δημιουργούμε σύνολα γεμάτα φωτεινότητα και φυσικά ένα total white look, όπως αυτό της Μαρίνας Καλογήρου, είναι ο ιδανικός τρόπος να το πετύχουμε.

Σημειώνουμε ότι η Mαρίνα Καλογήρου θα παίζει φέτος στην «Εκάβη» του Ευρυπίδη, η οποία ανέβει στην Επίδαυρο στις 11 και 12 Αυγούστου, σε σκηνοθεσία Ιώς Βουλγαράκη. Μαζί της θα πρωταγωνιστούν επίσης: Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Ελένη Κοκκίδου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ερρίκος Μηλιάρης, Ηλεάνα Μπάλλα, Άκης Σακελλαρίου, Αλέκος Συσσοβίτης.

SHARE