Μάριος Αθανασίου και Μαρία Σολωμού
Μάριος Αθανασίου και Μαρία Σολωμού/Φωτογραφία: NDP photo agency
06|12|2023 12:33
SHARE
ΘΕΑΤΡΟ CORONET

O Mάριος Αθανασίου και η Μαρία Σολωμού στην ίδια πρεμιέρα -Η κοινή φωτό 14 χρόνια μετά τον χωρισμό τους


Μαρία Σολωμού και Μάριος Αθανασίου πήγαν στην ίδια θεατρική πρεμιέρα.

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» με πρωταγωνίστρια την Μαριάννα Τουμασάτου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στο θέατρο Coronet.

Την καλή τους φίλη και συνάδελφο απόλαυσαν στο θέατρο ο Μάριος Αθανασίου και η Μαρία Σολωμού. Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και 14 χρόνια, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις μέχρι και σήμερα έχοντας προτεραιότητα τον γιο τους.

Μάλιστα, η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό του NDP. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, το πρώην ζευγάρι φαίνεται αρκετά χαλαρό και ευδιάθετο.

O Mάριος Αθανασίου και η Μαρία Σολωμού στην ίδια πρεμιέρα -Η κοινή φωτό 14 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Αλέξανδρο, ο οποίος σπουδάζει στην Σύρο. Το ζευγάρι χώρισε το 2009.

Πρόσφατα οι δύο ηθοποιοί πήγαν να απολαύσουν την ίδια θεατρική παράσταση. Πρόκειται για «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» του Βασίλη Κατσικονούρη που ζωντανεύει και πάλι στην σκηνή, με την Μαριάννα Τουμασάτου και την σκηνοθετική καθοδήγηση του Αλέξανδρου Σταύρου, στο θέατρο Coronet.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Η πρωταγωνίστρια, Μαριάννα Τουμασάτου, μιλάει στον εύζωνα γιό της που φυλάει σκοπιά στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη. Απέναντι της αυτός, θέλει δε θέλει θα την ακούσει, παλιά όταν του μιλούσε η μάνα του έφευγε, τώρα είναι ανυπεράσπιστος μπροστά της.

Μαριάννα Τουμασάτου-Μάριος Αθανασίου/Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE