Μάρω Κοντού και Μαίρη Χρονοπούλου
Μάρω Κοντού και Μαίρη Χρονοπούλου/Φωτογραφίες: NDP photo agency
20|04|2022 09:44
SHARE
RETRO

Μάρω Κοντού και Μαίρη Χρονοπούλου σε φωτογράφιση στα '80s -Γοητευτικές, όταν ήταν αχώριστες


Γοητευτικές και sexy, με ‘80s αέρα.

Η Μαίρη Χρονοπούλου και η Μάρω Κοντού είναι δύο πρόσωπα του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου που έχουν γράψει ιστορία με τις ερμηνείες τους ενώ η αγάπη του κόσμου προς τα πρόσωπά τους ακόμη είναι δυνατή.

Οι δύο αγαπημένες ηθοποιοί ήταν πολύ δεμένες, φίλες για δεκαετίες ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχουν χαθεί, όπως γράφει και στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας, η οποία δημοσιεύθηκε από το προφίλ Elena’s diary_blog.

Είναι γνωστό πως η Μαίρη Χρονοπούλου αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και μάλιστα σε συνέντευξή της η παλιά της φίλη, Μάρω Κοντού εξήγησε τους λόγους που δεν είναι πια τόσο δεμένες ενώ της ευχήθηκε τα καλύτερα για την υγεία της.

«Έχουμε να βρεθούμε με την Χρονοπούλου 22 χρόνια, πολύ πριν το ατύχημα (της). Χαθήκαμε στη διαδρομή… Άλλος χαρακτήρας από εδώ, άλλος χαρακτήρας από εκεί. Άλλα τα ενδιαφέροντα της μιας και άλλα τα ενδιαφέροντα της άλλης.» γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το 1992 και μάλιστα πρόκειται για επαγγελματική κοινή τους φωτογράφιση. Οι φωτογραφίες τους έγιναν εξώφυλλο στο περιοδικό Εικόνες και στο περιοδικό Ταχυδρόμος και τις είδαμε στο προφίλ του συλλέκτη Δημήτρη Αιθωμιανάκη στο Instagram .

Οι δυο τους είναι άκρως γοητευτικές και sexy με το σώμα τους να καλύπτεται από μαύρα σεντόνια. Πρόκοειται για μια φωτογράφηση στην οποία και οι δύο έχουν τα big hair και το μακιγιάζ της εποχής και μας μεταφέρουν στον καιρό των 80's.

Δείτε εδώ:

SHARE