Μάρθα Στιούαρτ
Μάρθα Στιούαρτ/Φωτογραφία: Martha Stewart/instagram
ΕΣΠΑΣΕ ΡΕΚΟΡ

H Mάρθα Στιούαρτ έγινε εξώφυλλο στο Sports Illustrated Swimsuit Issue


Η Μάρθα Στιούαρτ ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Sports Illustrated Swimsuit Issue» και γράφει ιστορία καθώς είναι η γηραιότερη γυναίκα που ποζάρει με μαγιό.

Η Μάρθα Στιούαρτ υπήρξε η απόλυτη «νοικοκυρά» της Αμερικής στα 90s. Eχοντας δημιουργήσει μια αυτοκρατορία, η ίδια θεωρείται ένα πραγματικό φαινόμενο της μαγειρικής, αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου, αφού είναι μία από τις πιο πετυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες της Αμερικής, και όχι μόνο. Έχει γράψει 99 βιβλία και είναι δημιουργός του περιοδικού επιτομή του lifestyle «Martha Stewart Living».

Στα 81 της χρόνια αποδέχτηκε την πρόταση του περιοδικού «Sports Illustrated Swimsuit Issue» να φωτογραφηθεί με μαγιό και όπως δήλωσε η ίδια ενθουσιάστηκε με την ιδέα γνωρίζοντας πως σπάει το ρεκόρ.

Το φετινό τεύχος του «Sports Illustrated» για μαγιό έχει τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα με 4 γυναίκες που έχουν καινοτομήσει στο αντικείμενό τους. Πρόκειται για την Μάρθα Στιούαρτ, την Μέγκαν Φοξ (η οποία φοράει δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη), την Κιμ Πέτρας και την Μπρουκς Νάντερ.

H Mάρθα Στιούαρτ έγινε εξώφυλλο στο Sports Illustrated Swimsuit Issue

Η Μάρθα Στιούαρτ φόρεσε 10 διαφορετικά μαγιό για τη φωτογράφιση του περιοδικού «Sports Illustrated Swimsuit Issue» που έγινε στη Δομινικανή Δημοκρατία. Η ίδια αποκάλυψε πως δεν ασχολείται καθόλου με την ηλικία της και πως νιώθει υπέροχα με το σώμα και τον εαυτό της στα 81 της χρόνια.

Μoto της είναι να κάνει κάτι καινούργιο κάθε μέρα και να μην σταματάει να εξελίσσεται. Αγαπάει τα ταξίδια και ο αγαπημένος της προορισμός είναι αυτός που δεν έχει ακόμα επισκεφθεί. Προτρέπει όλες τις γυναίκες να ονειρευτούν πως μπορούν να τα καταφέρουν και να γίνουν κι εκείνες μια ημέρα το μοντέλο που ποζάρει στο εξώφυλλο του «Sports Illustrated Swimsuit Issue».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

SHARE