Μάρθα Στιούαρτ
Μάρθα Στιούαρτ /Φωτογραφία: AP
ΜΑΡΘΑ ΣΤΙΟΥΑΡΤ

Οταν η Μάρθα Στιούαρτ φωτογραφήθηκε γυμνή για εξώφυλλο περιοδικού πριν από 26 χρόνια


Η Μάρθα Στιούαρτ δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα γυμνό της εξώφυλλο που είχε κάνει το 1996 για το περιοδικό Spy και οι followers ενθουσιάστηκαν.

Η Μάρθα Στιούαρτ υπήρξε η απόλυτη «νοικοκυρά» της Αμερικής στα 90s. Eχοντας δημιουργήσει μια αυτοκρατορία, η ίδια θεωρείται ένα πραγματικό φαινόμενο της μαγειρικής αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου, αφού είναι μία από τις πιο πετυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες της Αμερικής, και όχι μόνο.

Αν και πολλοί την έχουν συνδυάσει αποκλειστικά με χρήσιμες συμβουλές για το σπίτι, η Μάρθα Στιούαρτ έχει ένα παρελθόν ως μοντέλο, το οποίο πολλοί δε γνωρίζουν. Πριν γίνει μια από τις πλουσιότερες γυναίκες στην Αμερική, η ίδια ακολούθησε και μια σύντομη καριέρα ως μοντέλο στα 60s

Οταν η Μάρθα Στιούαρτ φωτογραφήθηκε γυμνή για εξώφυλλο περιοδικού πριν από 26 χρόνια

Το όνομά της είναι συνδεδεμένο με την οργάνωση του σπιτιού. H Μάρθα Στιούαρτ είναι η γυναίκα που έμαθε στους Αμερικανούς πώς να μαγειρεύουν, να περιποιούνται τον κήπο τους και να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη όσον αφορά το νοικοκυριό. 

Την έχουν αποκαλέσει «γκουρού» της οικιακής οικονομίας και του lifestyle. Πρόσφατα, η 81χρονη γύρισε τον χρόνο πίσω μέσα από το προφίλ της στο Instagram και βρήκε ένα εξώφυλλο που είχε κάνει τον Αύγουστο του 1996, όπου πόζαρε γυμνή.

Φυσικά οι followers της Μάρθα Στιούαρτ ενθουσιάστηκαν και γέμισαν το προφίλ της με σχόλια.

SHARE