πρίγκιπισσα Σαρλίν
Φωτογραφία/Splash
15|04|2024 14:21
SHARE
ROYALS

Η matchy matchy εμφάνιση του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν σε τουρνουά τένις -Παρακολούθησαν τον Τσιτσιπά


Το τουρνουά τένις Μάστερς του Μόντε Κάρλο παρακολούθησαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν παρακολούθησαν τον Κάσπερ Ρουντ εναντίον του Στέφανου Τσιτσιπά.

Σημειώνουμε πως ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κέρδισε με 2-0 σετ (1-6, 4-6) τον Κάσπερ Ρουντ και πανηγύρισε τον τρίτο του τίτλο. Μάλιστα, ως νικητής στο Μόντε Κάρλο, ο Τσιτσιπάς θα λάβει το ποσό των 919.075 ευρώ.

Το βασιλικό ζεύγος επέλεξε να φορέσει ασορτί σύνολα για τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Μαζί τους ήταν και ο 9χρονος γιος τους ωστόσο απουσίαζε η δίδυμη αδελφή του Γκαμπριέλα.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν φόρεσε ένα κομψό σκούρο μπλε μπλέιζερ με λευκό παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και μαύρες μπαλαρίνες.

Φωτογραφία/Splash

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος φόρεσε ένα μπλε σακάκι, γκρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο και γραβάτα, όπως και ο 9χρονος γιος τους με τη διαφορά ότι επέλεξε ένα κρεμ παντελόνι.

Φωτογραφία/Splash

Δεν είναι η πρώτη φορά που το βασιλικό ζεύγος παρακολουθεί το τουρνουά - με τους περήφανους γονείς να έχουν μαζί τους και τα δύο δίδυμα πέρυσι.

Σύμφωνα με τη daily mail η εμφάνισή τους στον αγώνα έρχεται μετά από αναφορές που ισχυρίστηκαν ότι ο πρίγκιπας Ρενιέ Γ' του Μονακό άρχισε να σχεδιάζει την απομάκρυνση του γιου του Πρίγκιπα Αλβέρτου από τη γραμμή διαδοχής υπέρ της πριγκίπισσας Καρολίνας πριν από το θάνατό του.

Συγκεκριμένα στην βρετανική εφημερίδα αναφέρεται πως ο πρώην ηγέτης του Πριγκιπάτου του Μονακό, ο οποίος πέθανε το 2005 σε ηλικία 81 ετών, ζήτησε νομικές συμβουλές προς το τέλος της δεκαετίας του 1990 σχετικά με το πώς θα συνεχιζόταν η γραμμή διαδοχής εάν ο διάδοχος, πρίγκιπας Αλβέρτος, παραμεριζόταν υπέρ της μεγαλύτερης αδελφής του, πριγκίπισσας Καρολάιν.

Η γαλλική εφημερίδα Le Monde αναφέρει ότι ο Claude Palmero, ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τα οικονομικά του παλατιού για περισσότερες από δύο δεκαετίες μέχρι την απομάκρυνσή του το περασμένο καλοκαίρι, επιβεβαίωσε τις φήμες ότι ο πρίγκιπας Ρενιέ εξέταζε το ενδεχόμενο να αλλάξει τους νόμους περί διαδοχής κατά τα χρόνια που προηγήθηκαν του θανάτου του.

Το δημοσίευμα επικαλείται μια επιστολή του 2001 προς τον πρίγκιπα Ρενιέ από τον Patrice Davost, ο οποίος ήταν επικεφαλής των δικαστικών υπηρεσιών στο Μονακό, η οποία επιβεβαίωνε το περιεχόμενο μιας συνάντησης που είχαν για να συζητήσουν πώς το όνομα Grimaldi θα μπορούσε να μεταφερθεί στη βασιλική γραμμή αίματος εάν ο γιος της πριγκίπισσας Caroline, Andrea Casiraghi αναλάμβανε τελικά τον θρόνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η επιστολή του Davost, η οποία απευθύνεται στον πρίγκιπα Ρενιέ, έχει ως εξής: «Μοιράστηκα μαζί σας την έρευνά μου και τις σκέψεις μου σχετικά με την ακόλουθη ερώτηση που μου είχε υποβληθεί: Πώς θα διασφαλιστεί η συνέχεια της δυναστείας, του ονόματος και του θυρεού των Grimaldi σε περίπτωση που ο εγγονός σας Andrea ανεβεί στον θρόνο, μετά την παραίτηση της πριγκίπισσας Caroline από τα δικαιώματά της στο στέμμα;».

Η έκθεση ισχυρίζεται επίσης ότι ο Ρενιέ ανησυχούσε ότι ο γιος του «δεν ήταν ικανός να γίνει επικεφαλής των Μονεγάσκων» και συχνά τον “υποτιμούσε” δημοσίως, με αποτέλεσμα ο Αλβέρτος να αναπτύσσει τραυλισμό όταν μιλούσε γαλλικά.

Ο Davost δήλωσε στη Le Monde ότι είχε πράγματι διεξάγει μια «διακριτική» έρευνα σχετικά με το αν ο Andrea θα μπορούσε μια μέρα να στεφθεί επικεφαλής του κράτους των Μονεγάσκων – ωστόσο ισχυρίστηκε ότι ο Ρενιέ του είπε ότι αυτό θα γινόταν σε περίπτωση που πέθαινε ο Αλβέρτος.

Η ιστορία, την οποία ο πρίγκιπας Αλβέρτος απέρριψε ως «ανοησία» σύμφωνα με το Tatler, αναφέρεται επίσης στα σημειωματάρια του Claude Palmero, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εφημερίδα στο τέλος Ιανουαρίου. Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο Palmero επιβεβαίωσε ότι ο πρίγκιπας Ρενιέ εξέταζε το ενδεχόμενο να αλλάξει τους νόμους διαδοχής στο Μονακό υπέρ της πριγκίπισσας Caroline.

Τα «μυστικά σημειωματάρια» του Palmero, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τα οικονομικά του Παλατιού των Μονεγάσκων για περισσότερα από 20 χρόνια μέχρι που απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον πρίγκιπα Αλβέρτο το περασμένο καλοκαίρι, δόθηκαν στη δημοσιότητα σε φάκελο της Le Monde και περιείχαν εντυπωσιακούς ισχυρισμούς σχετικά με τα οικονομικά της βασιλικής οικογένειας των Μονεγάσκων.

SHARE