Δούκισσα Νομικού
Δούκισσα Νομικού/ Φωτογραφία: Instagram/ @dutchesss_
31|05|2023 09:46
SHARE
SUMMER IN GREECE

Το μαύρο ολόσωμο μαγιό της Δούκισσας Νομικού δίνει ένα twist στην κλασική αισθητική


Η Δούκισσα Νομικού έφερε στα social media το καλοκαίρι δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια γυναίκα άκρως γοητευτική ενώ στα social media είναι ιδιαιτέρως ενεργή. Ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για όσα κάνει στον ελεύθερο χρόνο της αλλά και στα επαγγελματικά της.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά και στο post της, είναι κορίτσι του καλοκαιριού και πράγματι, όπως φανερώνουν οι φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram έχει μια αγάπη στη θάλασσα, στα μπάνια και στον ήλιο.

Το καλοκαίρι φαίνεται να είναι η αγαπημένη εποχή της Δούκισσας Νομικού, αφού όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, το προφίλ της γεμίζει με μεσογειακά χρώματα και φωτογραφίες από καλοκαιρινές αποδράσεις με την οικογένειά της. Η ίδια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2017 στη Μύκονο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σάββα το 2018 και την Αναστασία το 2019.

Η Δούκισσα Νομικού με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Η Δούκισσα Νομικού, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό. «Καλησπέρα! Μπορεί έξω να έχει συννεφιές, μπορεί το σώμα μου να είναι στην πόλη, αλλά το μυαλό μου είναι ήδη σε “Διακοπές-mode”! Εσύ, πού θα ήθελες να έχεις ξυπνήσει σήμερα;» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, από την οποία καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάποια απόδραση προηγούμενου καλοκαιριού.

Το ολόσωμο μαγιό της Δούκισσας Νομικού είναι έμπνευση για τις αγορές του καλοκαιριού. Σε κλασικό σχέδιο, με ένα ιδιαίτερο print που παραπέμπει σε αφηρημένη τέχνη, είναι ιδανική επιλογή για κλασικό beach style με ένα twist, ώστε να μη γίνει ποτέ βαρετό! Ανήκει στη συλλογή της Triumph και το βρήκαμε στο επόμενο post.

SHARE