Μελετης Ηλίας
Φωτογραφία: ΕΡΤ
12|11|2022 16:24
SHARE
ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

O Μελέτης Ηλίας αράζει στο σικάτο σαλόνι του με φθινοπωρινό mood -Κόζι και χουχουλιάρικα


Στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Μελέτη Ηλία στον ρόλο του οικογενειάρχη, τον οποίο αναλαμβάνει και στην πραγματική του ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι ένας πολύ αφοσιωμένος πατέρας και συνηθίζει να δημοσιεύει στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού με τα παιδιά του.

Φαίνεται πως πέραν από ένας καλός μπαμπάς και σύζυγος ο Μελέτης Ηλίας είναι και «σπιτόγατος», καθώς όπως συμπεραίνουμε μέσα από τις δημοσιεύσεις του ο ίδιος και η οικογένεια του περνάνε πολύ χρόνο στο όμορφο σπίτι τους.

Μέσα από τις «κλεφτές ματιές» που μας προσφέρει κατά καιρούς στο χώρο του καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για ένα σπίτι με μοναδική αισθητική επηρεασμένη από την εποχή των 70s: Vintage, ρομαντική, νοσταλγική, με έντονες ρετρό αναφορές, ζωηρά χρώματα και εκπέμπει μια χαρούμενη ενέργεια.

Πρόσφατα, ο Μελέτης Ηλίας δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απαθανατίζεται ο ίδιος σε χουχουλιάρικη διάθεση καθώς απολαμβάνει τον καφέ του αράζοντας με κουβέρτες στον καναπέ του και με τον γλυκό σκυλάκο του να ξεκουράζεται στα πόδια του.

Τον βαθύ μπορντό τοίχο που βρίσκεται πίσω του κοσμούν δύο ράφια με βιβλία που δημιουργούν μια επιπλέον κόζι ατμόσφαιρα.

SHARE