Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
01|12|2022 12:35
SHARE
ΜΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

Η ρομαντική φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον αγαπημένο της -Φουλ ερωτευμένη


Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη, είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ και φροντίζει να μοιράζεται επιλεκτικά με τους διαδικτυακούς της φίλους τις ευτυχισμένες στιγμές με τον αγαπημένο της.

Η 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη έχει επιστρέψει από την Αγγλία, με τους followers της να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην καθημερινότητά της, μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει τόσο εκείνη, όσο και η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή.

Πρόσφατα, μητέρα και κόρη δημοσίευσαν ένα στιγμιότυπο από την προπόνησή τους ενώ ακόμη ένα προφίλ από το οποίο οι θαυμαστές αντλούν πληροφορίες είναι εκείνο του personal trainer και αθλητή του βόλεϊ, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.

Η ρομαντική φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον αγαπημένο της

Ο 35χρονος αθλητής είναι ο αγαπημένος της Μελίνας Νικολαΐδη και μάλιστα μαζί φροντίζουν να περνούν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Αυτή τη φορά, η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο φωτογραφικό στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από την ίδια σε Instagram Story και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης την αναδημοσίευσε στο δικό του προφίλ.

Φωτογραφία: Instagram/ @alexandros_polychroniadis
SHARE