Φωτογραφία: Instagram/melina.nikolaidi
Φωτογραφία: Instagram/melina.nikolaidi
31|01|2023 09:31
SHARE
ΜΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

Η Μελίνα Νικολαΐδη με κολάν και αθλητικό crop-top ετοιμάζεται για προπόνηση


Η Μελίνα Νικολαΐδη λατρεύει τη γυμναστική και δημοσίευσε μια φωτογραφία που το αποδεικνύει.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη, μέσα από το δημόσιο προφίλ της στο Instagram μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, με πρόσφατη εκείνη από το γυμναστήριο, με κολάν και αθλητικό τοπ.

Η Μελίνα Νικολαΐδη γυμνάζεται συχνά και σίγουρα η σχέση της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος είναι αθλητής του βόλεϊ αλλά και personal trainer, συμβάλει θετικά.

Η Μελίνα Νικολαϊδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη περνούν χρόνο μαζί και σχολιάζουν συχνά ο ένας στα post του άλλου. Οι κοινές στιγμές που μοιράζονται στο Instagram είναι πολλές και οι θαυμαστές λατρεύουν να τους βλέπουν μαζί.

Η Μελίνα Νικολαΐδη με κολάν και αθλητικό κάνει γυμναστική -Το εντυπωσιακό σώμα της

Σε μια από αυτές, την πιο πρόσφατη, η 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη χαμογελά χαρούμενη στον φακό του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδ, κάνει γυμναστική και εκείνος δημοσίευσε το ενσταντανέ στο προφίλ του.

Αυτή τη φορά πάντως, η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε μια φωτογραφία που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους. Για την ακρίβεια ποζάρει στον καθρέπτη των αποδυτηρίων του γυμναστηρίου, όπου και κάνει τις προπονήσεις.

Φορά ένα κολάν και ένα αθλητικό τοπ, χαμογελά και φωτογραφίζει το είδωλό της στον καθρέπτη και εκείνο που δεν περνά απαρατήρητο είναι το πόσο εντυπωσιακό και καλλίγραμμο είναι το σώμα της.

Φωτογραφία: Instagram/@melina.nikolaidi
SHARE