Φωτογραφία: Instagram/melina.nikolaidi
Φωτογραφία: Instagram/melina.nikolaidi
09|03|2023 09:21
SHARE
INSTAGRAM

Η Μελίνα Νικολαΐδη με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο -Της εύχεται χρόνια πολλά με μια τρυφερή φωτό


Μια φωτογραφία με το ζευγάρι Μελίνα Νικολαϊδη -Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη δημοσιεύθηκε στα social media και ενθουσίασε το Instagram.

Η Μελίνα Νικολαϊδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έχουν μια τρυφερή σχέση και μάλιστα οι διαδικτυακοί τους φίλοι συχνά βλέπουν τα υπέροχα φωτογραφικά τους στιγμιότυπα.

Η Μελίνα Νικολαΐδη με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο -Της εύχεται χρόνια πολλά με μια τρυφερή φωτό

Ο γνωστός personal trainer και η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με τη σχέση τους, τις κοινές εξόδους και τις φωτογραφίες τους στα social media, με την τελευταία να συγκινεί τους φαν αλλά και να αποδεικνύει πως και οι δύο είναι φουλ ερωτευμένοι.

Και οι δύο του είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και δεν κρύβουν τον έρωτά τους και τη σχέση τους. Αυτή τη φορά μια δημοσίευση ήρθε από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και αφορμή στάθηκε η ημέρα της γυναίκας.

Της ευχήθηκε χρόνια πολλά με μια φωτογραφία όπου οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι σε έναν καθρέπτη. Εκείνη χαμογελά και τον κρατά σφιχτά και εκείνος κοιτάζει την κάμερα και απαθανατίζει την όμορφη στιγμή τους. Στη φωτογραφία έγραψε:«Χαρούμενη ημέρα της γυναίκας. Η μια και μοναδική μου.»

Φωτογραφία: Instagram /@alexandros_polychroniadis
SHARE