στιλάτη γυναίκα στην Εβδομάδα Μόδας
Φωτογραφία: Instagram/ @pia_mbd
FRENCH CHIC

Αντίο λευκό γαλλικό -Μια Γαλλίδα προτείνει κομψές εναλλακτικές που χαρίζουν παριζιάνικη φινέτσα


Οι Γαλλίδες πάντα υμνούν τη φυσικότητα μέσα από το στιλ τους και έχουν μια λατρεία με το γαλλικό μανικιούρ.

Οι κομψές γυναίκες του Παρισιού, τα λεγόμενα french girls, βγάζουν από την ντουλάπα τους την κλασική καμπαρντίνα, τις cute ζακέτες και τις μαρινιέρες τους και τις συνδυάζουν με τα ψηλόμεσα τζιν και τις denim φούστες τους. Τα αγαπημένα κομμάτια των french girls παραμένουν σχεδόν τα ίδια κάθε χρόνο -τα all time classics της μόδας.

Σε ότι αφορά το μανικιούρ τους, το French mani είναι το σήμα κατατεθέν τους που αποπνέει απλότητα και κομψότητα, και αποτελεί τον βασικό παρονομαστή της γενικότερης φιλοσοφίας των french girls.

Εντοπίσαμε ένα French girl στο Instagram όπου κατά καιρούς δημοσιεύει φωτογραφίες στο προφίλ της από τα μοναδικά σχέδια του γαλλικού μανικιούρ που υιοθετεί συχνά στις εμφανίσεις της.

Μια Γαλλίδα μάς εμπνέει για τα πιο κομψά στιλ γαλλικού μανικιούρ

Η art director Pia Moubayed ζει στο Παρίσι και εκτός από ανεπιτήδευτο στιλ, έχει καταπληκτικά σχέδια στο γαλλικό μανικιούρ της.  

Αν οι κλασικές επιλογές, όπως το γαλλικό μανικιούρ, είναι η βασική σας προτίμηση κάθε φορά που κάνετε τα νύχια σας, τότε οι προτάσεις της Pia Moubayed πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

SHARE