Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης δείχνει γωνιές από το σπίτι του στην Πάρο -Το πορτραίτο του πατέρα του και το λευκό πιάνο
Φωτογραφία: NDP
10|05|2024 10:57
SHARE
ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης δείχνει γωνιές από το σπίτι του στην Πάρο -Το πορτραίτο του πατέρα του και το λευκό πιάνο


Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης φωτογράφησε αγαπημένες γωνιές του σπιτιού του στην Πάρο και ξεχώρισαν τα πορτραίτα του πατέρα του αλλά και η αισθητική του χώρου.

Τα παιδιά του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Νικόλας και Μιχαήλ, έχουν μια αγάπη στο νησί της Πάρου, άλλωστε, είναι και η γενέτειρά του πατέρα τους αλλά και η νέα «πατρίδα» της μητέρας τους.

Τόσο ο Νικόλας όσο και ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, έχουν περάσει τα καλοκαίρια τους στην Πάρο ενώ κατά διαστήματα όλη η οικογένεια έχει μοιραστεί στα social media στιγμιότυπα από το σπίτι όπου μένουν.

Μάλιστα στο ίδιο σπίτι ο Good Job Nicky γύρισε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, STAY, και έδειξε κάποια πλάνα.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης δείχνει το σπίτι του στην Πάρο

Τώρα, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης έδειξε τις ίδιες γωνιές από το σπίτι στην Πάρο με τα πορτραίτα του πατέρα του, Γιάννη Πάριου, να πρωταγωνιστούν.

Πιο συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε σε Instagram story ξεχωρίζει ένα κάδρο ζωγραφισμένο με μολύβι και αυτό δεν είναι άλλο από το πορτραίτο του πατέρα του.

Σε επόμενο βίντεο απαθανάτισε τη θέα στη θάλασσα και δεύτερο πλάνο βιντεοσκόπησε το λευκό πιάνο στο σαλόνι, υπό τις μελωδίες της μουσικής του πατέρα του.

Δεν περνούν απαρατήρητοι οι λευκοί τοίχοι, ο ευρύχωρος χώρος αλλά και οι λεπτομέρειες που χαρίζουν στον χώρο μια μοναδική ταυτότητα, όπως το φωτιστικό αλλά και η ξύλινη κουνιστή καρέκλα.

SHARE