Μιχαήλ Βαρθακούρης
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΗ

Μιχαήλ Αγγελος Βαρθακούρης: Η μούσα του είναι η κόρη γνωστού Έλληνα ηθοποιού


Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης, πραγματοποίησε τα εγκαίνια της πρώτης του έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Πλην Πυρός».

Πρόκειται για μια έκθεση αφιερωμένη στη γυναίκα και την θάλασσα. Φυσικά στο πλευρό του σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα ήταν σύσσωμη όλη η οικογένειά του.

Mάλιστα, ο αδελφός του, Χάρης Βαρθακούρης, δημοσίευσε μία φωτογραφία με όλα τα αδέλφια Βαρθακούρη στο προφίλ του στο Instagram από την αίθουσα Τέχνης Blender Gallery όπου φιλοξενείται η έκθεση στη Γλυφάδα.

Αυτό που δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό είναι ότι ο Μιχαήλ Βαρθακούρης έχει για μούσα του την κόρη γνωστού Έλληνα ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, στις περισσότερες υποβρύχιες λήψεις του Μιχαήλ Αγγελου Βαρθακούρη, πρωταγωνίστρια είναι η κόρη του Άκη Σακελλαρίου, Σμαράγδα. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα βρέθηκε στην έκθεση φωτογραφίας και θαύμασε από κοντά τις φωτογραφίες της κόρης του, η οποία ήταν κι αυτή εκεί.

«Συγχαρητήρια στον καλλιτέχνη, Μιχαήλ Βαρθακούρη και στη μούσα του Σμαράγδα Σακελλαρίου», σημείωσε ο Άκης Σακελλαρίου σε ανάρτησή του από την έκθεση φωτογραφίας στο Instagram.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη είχε σημειώσει για την μούσα του: «Έχω φωτογραφίσει την κόρη του Άκη Σακελλαρίου, τη Σμαράγδα. Έχει τρομερή κίνηση και με εμπνέει. Όποτε πηγαίνουμε μαζί για μπάνιο στην Πάρο παίρνω τη φωτογραφική μηχανή μου μαζί».

Οσο για τη φωτογραφία με το σεντόνι, ο Μιχαήλ Αγγελος Βαρθακούρης αποκάλυψε ότι χρειάστηκε 2,5 ώρες για να βγει.

Δείτε τις φωτογραφίες της:

SHARE