Μιχαήλ Βαρθακούρης
Φωτογραφία/Instagram
20|04|2024 10:51
SHARE
ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης στο μποστάνι του -Ο γιος του Γιάννη Πάριου μας δείχνει τη συγκομιδή των λαχανικών του


Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρης δεν έχει ακολουθήσει την πορεία των γονιών του στο τραγούδι ή στην ηθοποιία. Ο ίδιος έχει ακολουθήσει τον δρόμο της φωτογραφίας και μάλιστα έχει παρουσιάσει τις εκθέσεις του τόσο στην Αθήνα όσο και στο Παρίσι.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και έχει δημοσιεύει πολλές καλλιτεχνικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα ο ίδιος πρόσφατα αποφάσισε να μας αποκαλύψει και μία διαφορετική πτυχή του, ανήρτησε σε στόρι του φωτογραφίες από τα λαχανικά και τα λεμόνια που έχει στο μποστάνι του.

Θυμίζουμε πως ο Μιχαήλ Βαρθακούρης είναι ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη. Ο ίδιος ακολουθεί μια αξιόλογη πορεία ως φωτογράφος -πριν από ένα χρόνο έκανε την πρώτη του επίσημη ατομική έκθεση- ενώ διατηρεί κι ένα πολύ lux boho ξενοδοχείο, το Mar Azul Resort, στην Πάρο. Είναι αδερφός του good job nicky -του Νικόλα Βαρθακούρη- που, εμπνευσμένος από τον πατέρα του, κάνει καριέρα στη μουσική.

«Οι γονείς μου ήταν αυστηροί εκεί που έπρεπε, αλλά ήμουν και αρκετά ανεξάρτητος. Μεγαλώσαμε και μας άφησαν να εξελίξουμε τον χαρακτήρα μας μόνοι μας, δεν υπήρχαν πολλά "όχι" ούτε "ναι", τα απαραίτητα μόνο. Με τον αδερφό μου (σ.σ. good job nicky) είμαστε κολλητοί.

Έχουμε 4,5 χρόνια διαφορά. Αλλά είμαστε ίσοι σε όλα. Ό,τι έχει να πει το ακούω, το σέβομαι. Μαθαίνω από τον Νικόλα και εκείνος μαθαίνει από μένα» είχε πει σε συνέντευξή του στο Bovary.gr ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης.

SHARE