Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος στην παραλία
«Μιλάμε αύριο»/ Φωτογραφία: Ioanna Triantafyllidou/ Instagram
23|04|2020 11:49
SHARE
TALK TOMORROW

Πώς βιώνει την πανδημία ένα ζευγάρι μακριά ο ένας από τον άλλον -Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνος Βλάχος σε μια ακουστική παράσταση


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια πολύ ιδιαίτερη, ακουστική παράσταση, σκηνοθετημένη από τη Λητώ Τριανταφυλλίδου.

Σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, άνθρωποι έχουν μείνει μακριά από τους αγαπημένους τους, προσπαθώντας με κάποιον τρόπο να νιώσουν πιο κοντά. Σε αυτό, η τεχνολογία έχει παίξει καίριο λόγο.

Η «ηχογραφημένη» παράσταση που σκηνοθέτησε η Λητώ Τριανταφυλλίδου, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου υπογραμμίζει ότι η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε την καθημερινότητά μας όπως την ξέραμε, κρατώντας αναγκαστικά συντρόφους, οικογένειες και φίλους μακριά.

Η υπόθεση θέλει την Αλίκη να περνά την κρίση του Covid-19 στην Αμερική, μακριά από τον αγαπημένο της, που βρίσκεται στην Αθήνα. Τα μηνύματα που αφήνει στον τηλεφωνητή του συντρόφου της, συνθέτουν ένα φωνητικό ημερολόγιο των 200 ημερών της καραντίνας της. Η ίδια παλεύει με τη γραφειοκρατία και τα νέα μέτρα που την εμποδίζουν από το να γυρίζει στην Αθήνα, πίσω στον σύντροφό της. Ακούγοντας τα μηνύματα της μαθαίνουμε τις εξελιξεις στη ζωή και τη σχέση τους.

Οι συνομιλίες τους είναι τόσο ειλικρινείς, που πολλοί θα δουν τον εαυτό τους στους πρωταγωνιστές. Θα συγκλονιστούν από τις συνομιλίες τους, θα γελάσουν και θα στεναχωρηθούν. «Δεν το πιστεύω ότι δεν το περνάμε μαζί όλο αυτό» ακούμε την Αλίκη να λέει κάποια στιγμή και πολλοί νοερά θα συμφωνήσουν, ο καθένας για τους δικούς τους λόγους.

Πρόκειται για μια ακουστική ψηφιακή performance, που αναβιώνει το ραδιοφωνικό θέατρο. Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ηχογράφησαν την παράσταση «Μιλάμε Αύριο» από το Λος Άντζελες, όπου ζουν τα τελευταία χρόνια...

«Πραγματικά δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω για την τόσο άμεση και έντονη ανταπόκριση σε αυτή την ιδιαίτερη παράσταση που φτιάξαμε! Είναι συγκινητικά τα μηνύματα σας! Χαίρομαι που έστω από απόσταση μπορούμε να επικοινωνούμε και να αισθανόμαστε μαζί! “Talk Tomorrow”» έγραψε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο Instagram.

Ακούστε την παράσταση στο www.talktomorrow.net.

SHARE