Μιμή Ντενίση Μαριτίνα
Φωτογραφία/Instagram
16|05|2024 09:58
SHARE
ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

Γενέθλια για τη Μιμή Ντενίση -«Όσο μεγαλώνεις έχουν άλλη σημασία, σου θυμίζουν πως είσαι τυχερός που έζησες τόσα χρόνια»


Τα γενέθλιά της είχε χθες 15 Μαΐου η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός που έκλεισε τα 71 της χρόνια γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα η κόρη της Μαριτίνα της ευχήθηκε μέσω social media ανεβάζοντας μία κοινή φωτογραφία τους τη στιγμή που απολαμβάνουν την τούρτα γενεθλίων της ηθοποιού.

«Χρόνια σου πολλά αστέρι μου. Να σε χαίρομαι, εγώ που σε αγαπάω περισσότερο από τον καθένα», έγραψε στην ανάρτησή της η κόρη της.

Η Μιμή Ντενίση με αφορμή τα γενέθλιά της δημοσίευσε και εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της από παλιά φωτογράφιση σε περιοδικό γράφοντας μεταξύ άλλων πως «τα γενέθλια όσο μεγαλώνεις έχουν άλλη σημασία, σου θυμίζουν πως είσαι τυχερός που έζησες τόσα χρόνια».

«Τα γενέθλια όσο μεγαλώνεις έχουν άλλη σημασία. Σου θυμίζουν πως είσαι τυχερός που έζησες τόσα χρόνια. Που ένιωσες τόσες χαρές. Που αντέξει τόσες στεναχώριες Που γνώρισες τόσους ωραίους ανθρώπους. Που σε αγάπησαν κ αγάπησες. Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την απέραντη αγάπη της κ όλους τους γνωστούς κ αγνώστους φίλους που με ανέβασαν κ με κράτησαν ψηλά ψηλά στην αγκαλιά τους όλα αυτά τα χρόνια. Η αγάπη κ η εκτίμηση που κατάφερα να κερδίσω είναι για μένα πιο σπουδαίες από τον θαυμασμό την δόξα τα αξιώματα!! Ανταποδίδω την αγάπη σας που τόσο απλόχερα μου έχετε προσφέρει. Κ του χρόνου να είμαστε όλοι καλά. Αγαπημένοι κ ενωμένοι», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

SHARE