Μέσα στο αριστοκρατικό σπίτι της Μιμής Ντενίση
Μιμή Ντενίση
28|12|2023 08:58
SHARE
ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

H Μιμή Ντενίση έκανε Χριστούγεννα με την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη -Το υπέροχο τραπέζι που έστρωσε


Η Μιμή Ντενίση πέρασε τα Χριστούγεννα στο σπίτι παρέα με την κόρη της και αγαπημένους φίλους.

Η ηθοποιός άνοιξε το σπίτι της και υποδέχθηκε πρόσωπα που έχει στην καρδιά και στη ζωή της εδώ και πολλά χρόνια. Ο λόγος για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με τους οποίους τη συνδέει βαθιά φιλία.

«Από το 2010 συνεργαζόμαστε, πλέον είμαστε φίλες, όχι μόνο συνεργάτες. Την λέω χαρούμενη φιλόσοφο, είναι μια διανοούμενη, αλλά δεν παύει να έχει χιούμορ και να χαμογελάει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της για τη Μιμή Ντενίση η Κατερίνα Γερονικολού.

Το σπίτι της Μιμής Ντενίση

Με αφορμή, λοιπόν, το εορταστικό τραπέζι, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποια πλάνα από το σπίτι της Μιμής Ντενίση που όπως αποδεικνύεται έχει στοιχεία της προσωπικότητάς της. Αρχοντιά, φινέτσα, κλασσάτα χρώματα.

Σε κλασική διακόσμηση, με γεωμετρικά χαλιά με το ξύλο και το πράσινο χρώμα να πρωταγωνιστούν, η τραπεζαρία στο σπίτι που μένει η Μιμή Ντενίση αντανακλά το υπέροχο γούστο της. Η ίδια, είναι πάντα κομψή και προσεγμένη και ο προσωπικός της χώρος, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικός.

Ο πολυέλαιος σε κλασικό, κομψό σχέδιο βρίσκεται στο επίκεντρο ενώ την παράσταση κλέβουν και τα δύο υπέροχα βάζα σε κίτρινο χρώμα.





SHARE