Μιμή Ντενίση
Μιμή Ντενίση/Φωτογραφία: NDP photo agency
05|12|2023 08:30
SHARE
ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

Η Μιμή Ντενίση με ολόχρυση maxi φούστα Ελληνίδας σχεδιάστριας -Η super glam εμφάνισή της


Η Μιμή Ντενίση έδωσε το «παρών» στη λαμπερή εκδήλωση Maria Callas Monaco Gala & Awards που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα 100 χρόνια από την γέννηση της Μαρίας Κάλλας.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ήταν φιλανθρωπική και μάλιστα μέρος των εσόδων θα δοθούν στο Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» και στην Πανελλαδική γυναικεία οργάνωση «Η Παναθηναϊκή» του παραρτήματος Θεσσαλονίκης «Θερμαίδες».

Όσο για την εμφάνιση της Μιμής Ντενίση, έλαμψε και τράβηξε τα βλέμματα πάνω της καθώς επέλεξε ένα μαύρο τοπ με ανοιχτούς ώμους και μια ολόχρυση maxi φούστα Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Η Μιμή Ντενίση με ολόχρυση maxi φούστα Ελληνίδας σχεδιάστριας -Η super glam εμφάνισή της

Η Μιμή Ντενίση σε κάθε της δημόσια εμφάνισή της επιλέγει σύνολα τα οποία την κολακεύουν, αναδεικνύοντας φυσικά πάντα την κομψότητα και την προσωπική αισθητική της.

Τη βλέπουμε να φορά από εντυπωσιακά φορέματα και αέρινες φούστες μέχρι υφασμάτινα παντελόνια και τζιν.

Αυτή τη φορά άφησε τις casual εμφανίσεις και επέλεξε ένα σύνολο λαμπερό, το οποίο αποτελούνταν από μια maxi εντυπωσιακή φούστα.

Η ολόχρυση φούστα της ήταν της Ελληνίδας σχεδιάστριας Όλγας Καραβερβέρη και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram προφίλ της είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για το κομμάτι της γκαρνταρόμπας της που φαίνεται σαν να ράφτηκε αποκλειστικά για εκείνη.

SHARE